Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ>Ρωσική τράπεζα αποζημιώνει του ς Ρώσους ολιγάρχες. Η Γαλλία στο Μνημόνιο ω ς τον Ιούνιο, εξαιτίας της Κύπρου!



Αποκάλυψη σοκ από το «Κουρδιστό Πορτοκάλι».
Δύο σοκαριστικά σενάρια κυκλοφορούν έντονα τις τελευταίες ώρες στο νησί της Αφροδίτης.
Το πρώτο σενάριο αφορά στο σχέδιο που επεξεργάζεται η κυβέρνηση της Μόσχας.Σύμφωνα με αυτό μια ρωσική τράπεζα αναλαμβάνει να αποζημιώσει στο ακέραιο του Ρώσους ολιγάρχες που έχουν καταθέσεις στην Κύπρο με αντάλλαγμα να δηλωθούν οι ίδιοι ως φοροφυγάδες.Σημειώνουμε ότι σύμφωνα με πληροφορίες το 80% από τις καταθέσειςτων 20 δις ευρώ που διατηρούν οι Ρώσοι στην Κύπροβρίσκονται στην Λαική Τράπεζα και το υπόλοιπο 20% είναι μοιρασμένα στις υπόλοιπες.
Το άλλο σενάριο που κυκλοφορεί στο νησί θέλει την Γαλλία στο Μνημόνιο μέχρι τον Ιούνιο εξαιτίας της κρίσης στην Κύπρο. Οι Γάλλοι σύσσωμοι βρίζουν στην Μέρκελ.
Στο μεταξύ στο αεροδρόμιο της Λάρνακας βρίσκονται παρκαρισμένα 3 αμερικάνικα αεροπλάνα συμπληρωματικά της Airforce. Λέγεται ότι θα παραμείνουν εκεί και μετά την αναχώρηση του Ομπάμα από την Μέση Ανατολή.
Στο μεταξύ όπως πρώτο έγραψε το“Κουρδιστό Πορτοκάλι”>
H Ευρώπη εξελίσσεται σε πυριτιδαποθήκη του πλανήτη. Το βίαιο κούρεμα ρωσικών κεφαλαίων που βρίσκονται σε κεντρικές τράπεζες προκαλεί εντάσεις που δεν μπορεί να βάλει ακόμη και ο πιο ευφάνταστος νους. Οργιάζουν οι φήμες για την λεηλασία των κυπριακών κοιτασμάτων πετρελαίου ενώ γίνεται λόγος ακόμη και για κινητοποίηση του ρωσικού στόλου με κατεύθυνση στη Μεσόγειο.
Η ανεγκέφαλη απόφαση του Eurogroup κάτω από την πίεση των Γερμανών να μετατρέψουν την Ευρώπη σε μια ζώνη οικονομικής εξαθλίωσης προκαλεί εξελίξεις που δεν έχει ξαναζήσει η δική μας γενιά.