Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Με τα λεφτά του καταδικασμένου απατεώνα Σόρος θα ζεστάνουν τις πόλεις τους οι καμινομπουτάρηδες. Εύγε.

20130313-212726.jpgΟι δύο δήμαρχοι της ντροπής είναι εντέλει αυτοί που ανοίγουν την κερκόπορτα στο βρώμικο χρήμα του καταδικασμένου εγκληματία Σόρος, με το πρόσχημα της “ανθρωπιστικής βοήθειας”! Μόνον αυτοί οι δύο θα μπορούσαν να το κάνουν. Τα απομεινάρια του παπανδρεϊσμού, που συνεχίζουν το καταστροφικό τους έργο χωρίς ουδείς να μπορεί να τους εμποδίσει.
Τι και αν είναι ιστορικά αποδεδειγμένο ότι όπου μπαίνει το χρήμα αυτού του εγκληματία, 
ακολουθεί αιματοχυσία; Από την Γεωργία εως την Συρία, από την Ουκρανία εως οποιαδήποτε “πορτοκαλί επανάσταση” που εξαθλιώνει λαούς;
Τι και αν ο ίδιος παραδέχεται ότι υπήρξε υπερήφανος συνεργάτης των ναζί; Απτόητα τα πολιτικά ανδρείκελα, εκτελούν ευλαβικά τις επιταγές του μεγάλου πολιτικού τους ευεργέτη.
Εδώ βεβαίως υπάρχει ένα “προβληματάκι”. Όσο και αν προσπαθούν τα ΜΜ”Ε” να το κρύψουν, ο κύριος Σόρος έχει ήδη καταδικαστεί ενώ εκκρεμούν εις βάρος του ποινικές διώξεις από απόπειρα ανθρωποκτονίας εως ότι μπορεί να βάλει ο νους σας. Κοινώς οι “εκλεκτοί” δήμαρχοι, απόρροια ενός βαριεστημένου λαού που προτίμησε να πάει για βρούβες αντί να ψηφίσει, αποδέχονται προϊόντα εγκλήματος. Ακριβώς όπως εάν θα δεχόντουσαν δωρεά από τον Άκη. με εμβασμα από την Torcaso.
Δυστυχώς γι’ αυτούς τα ντοκουμέντα είναι εδώ: ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ – ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ Ο ΣΟΡΟΣ.
Ας ελπίσουμε ότι ο Ελληνικός λαός δεν θα χρειαστεί να ματώσει για να καταλάβει…

http://olympia.gr/2013/03/13/%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B1-%CE%BB%CE%B5%CF%86%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CF%80%CE%B1%CF%84%CE%B5%CF%8E/