Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η Deutche Bank έκρυβε τρύπα 12 δις δολαρίων! Ποιά ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ λαμόγια βοήθησαν να την “γεμίσει”;



deutche bank financial timesΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟΥΣ FINANCIAL TIMES.

“Τρύπα” 12 δις δολαρίων έκρυβαν τα λαμόγια της Deutche Bank. Είναι πριν από 2,5 χρόνιααπαντά η τράπεζα! Την περίοδο “φουσκώματος” των Ελληνικών ομολόγων δηλαδή! Ακολούθησε το “ξεφόρτωμα” σε Ελλάδα – Κύπρο!

ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ – ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΟΜΟΛΟΓΩΝ που κατείχαν οι Γερμανοί.

Να ανοίξουν τώρα όλες οι συμφωνίες της Γερμανικής τράπεζας με το Ελληνικό δημόσιο.

Λίγες ημέρες μόλις μετά την αποκάλυψη ότι η Deutche Bank έδινε μίζες υπό μορφήν bonus σε όσους την βοηθούσαν να “ξεφορτώσει” Ελληνικά ομόλογα που είχε στην κατοχή της, έρχονται οι Financial Times να αποκαλύψουν ένα σκάνδαλο μεγατόνων που θα πρέπει να προκαλέσει την παρέμβαση των αρχών σε Ελλάδα και Κύπρο.

Όπως έχουμε αποκαλύψει στο παρελθόν, η “πρωτοβουλία” αγοράς Ελληνικών ομολόγων ενώ όλοι γνώριζαν για το επερχόμενο “κούρεμα” δημιούργησε μια τεράστια μαύρη τρύπα σε ασφαλιστικά ταμεία, ΝΠΔΔ και άλλους δημόσιους οργανισμούς. “Τρύπα” που απλά βοήθησε τους Γερμανούς να καλύψουν την δικη τους, εις βάρος του Ελληνικού δημοσίου, του Ελληνικού λαού που είδε τις ασφαλιστικές του εισφορές να καταλήγουν σε χέρια κερδοσκόπων που όλο αυτό το διάστημα κερδοσκοπούσαν λόγω των υψηλών επιτοκίων των ΕΟ και στο τέλος τα ξεφόρτωσαν ανώδυνα, με το “αζημίωτο” σε όσους τους βοήθησαν.

Μπορεί η Γερμανική δικαιοσύνη (ναι, αυτή που προστατεύει τον Χριστοφοράκο) να παρενέβει, αυτό όμως δεν έχει καμμία σημασία γιατί η Ελλάδα έχει υποστεί μία κολοσσιαία ζημιά που θα κληροδοτήσει στις επόμενες γενιές.

Εκεί που κρύβεται όλο το ζουμί είναι τα δύο πολύ σημαντικά στοιχεία του δημοσιεύματος:

Η Deutsche Bank έδωσε άλλες τιμές πιστωτικών παραγώγων ώστε να αποκρύψει ζημιές της.

Και η “δικαιολογία” που παρέθεσε η τράπεζα για να αμυνθεί: Οι κατηγορίες αυτές αφορούν σε περίοδο πριν από ΔΥΟΜΙΣΙ ΧΡΟΝΙΑ (“more than two-and-a-half years old”) και πως έχει γίνει ενδελεχής έρευνα και έχουν αποδειχτεί “εντελώς αβάσιμες”.

Εδώ ακριβώς κρύβεται το “ζουμί” της υπόθεσης.

Διαβάστε: Σφυροκόπημα Παυλόπουλου σε Προβόπουλο για το σκάνδαλο του “Ξεφορτώματος” ομολόγων.