Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Τέλος η Ανάσταση..Ώρα για ΕπΑνάσταση..


Γράφει ο Άναξ

Αγαπητή μου Ολυμπιάδα,
θέλω να εκφράσω εκ μέρους της τρόικα, ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, σε όλες τις Ελληνίδες και σε όλους τους Έλληνες, για τον συνεχιζόμενό τους ύπνο, ο οποίος γιγαντώνει κι ενισχύει τις ατελείωτες προσπάθειες εξόντωσής μας ως Έθνος Ιστορικόν, που Ήμασταν..
Ακόμη κι η Μέρκελ, δεν πιστεύει στα μάτια της…
Όσα δεν κατάφερε ο πατέρας της με τα όπλα, το κατάφερε αυτή, παρέα με 300 βουλευτές και μερικά ψωρόχαρτα, ψευτοαξιολογίσεις και δηλώσεις διορισμένων προεδρίσκων αποπροσανοτολιστικών επιτροπών που εφευρίσκονται για να σφίγγουν τα λουριά γύρω από τον λαιμό μας, με απώτερο στόχο τον ανύπαρκτο κατά τον Γ.Παπανδρέου και τον Θ.Πάγκαλο, ορυκτό μας πλούτο.
Στο Ιστορικόν για τους Αγώνες τους, Έθνος των ΕΛλήνων, το Λίκνον του Πολιτισμού και της Δημοκρατίας, το Γένος που έδωσε Όνομα κι Υπόσταση στα όσα γνωστά την σήμερον, μια μικρή οικογενειακή κάστα μετά φίλων και κουμπάρων, έχουν καταφέρει να το μετατρέψουν σε Γερμανική Αποικία και να βάλουν τους Γερμανούς στο τιμόνι της Χώρας μας, κυριολεκτικά από την πίσω πόρτα.
Το καταλαβαίνεται πως έχουμε Πρωθυπουργό τον Ράϊχενμπαχ και υπουργό τύπου τον Σαμαρά;; Η παρούσα κοινοβουλευτική σύνθεση, αποτελείται από 7 κόμματα – μαριονέτες, τα οποία απλά συναινούν στας επιταγάς των τροικανών και συνιστούν τον όλεθρο που συνολικά βιώνουμε.
Με αντισυνταγματικότητα που θα μελετούν οι Συνταγματολόγοι του μέλλοντος στα πανεπιστήμια, έχουν περάσει την Χώρα από Έθνος-Κράτος, σε ένα καθεστώς Οικονομικής Γερμανικής Κατοχής και ξεπουλήματος της Εθνικής μας περιουσίας σε ημέτερους.
Κι όλα αυτά, υπό την ανοχή των Ελλήνων πολιτών, που ως πρόβατα προς σφαγήν δια τον Εορτασμό της Θείας Αναστάσεως, περιμένουν το πότε θα έρθει κι η δική τους σειρά δια να σφαγιασθούν.
Πού είσθε Ω Πνευματικοί άνθρωποι;; Εμφανής η ΑΠΟΥΣΙΑ σας..
Πού είσθε Άνεργοι;;
Πού είσθε Πετσοκομμένοι Συνταξιούχοι;;
Πού είσθε Αγρότες και Ταξιτζήδες και Δεητζήδες κι όλοι οι λοιποί ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ;;;;; Μόλις ικανοποιήσουν ένα αιτηματάκι σας, νομίζετε πως την γλιτώσατε…με σας γελούν πρώτα οι Γερμανοί…
Πού είσθε όλοι εσείς που καθημερινά παραπονιέστε ο ένας στον άλλον στον δρόμο, στις παρέες και στο διαδίκτυο;;;
Τί κρίμα και τί κατάντια για ένα τέτοιο Έθνος, να αντιπροσωπεύεται επί των παρουσών συνθηκών από αυτό το όνειδος ανθρωπίσκ(ι)ων νεοελληναράδων…
Αυτοκτονίες, τσακωμοί μεταξύ των αμετανόητων κομματόσκυλων, θεάματα, γκρίνια, διχόνοια, ύπνος ατελείωτος για τους ΈΛληνες…
Χαρά για την 7κομματική αντιπροσώπευση της ΜΕΡΚΕΛ και την σφαγέα αυτοπροσώπως…..
Δεν ντρέπεστε ωρέ Έλληνες;;;;
Κλαίει το ΦΩΣ με το σκοτάδι των ψυχών σας.
@1anax
και δώρο: