Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Ουκ έστιν ώδε... “ η θανούσα Ελλάς”, αλλ’ ηγέρθη ... “ως γνήσια Ρωμιά”.

Καλά πότε πέθανε η Ελλάς και δεν το πήραμε χαμπάρι? Μήπως θέλεις να μας αποτρελάνεις? Θα ρωτούσε κάποιος τον υποφαινόμενο για να μπορέσει ο ίδιος καλοπροαίρετα να του ανταπαντήσει... ναι φίλε μου έχεις δίκαιο γιατί τραγουδάμε ότι η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει!! και όμως η θανούσα 
Ελλάδα σήμερα κείτε έμπροσθεν μας. Αυτή η Ελλάδα που θωρούμε είναι η Ελλάς των μνημονίων, των προδοσιών, των καθημερινών αυτοκτονιών, της απανθρωπιάς και του διάσπαρτου κοινωνικού φόβου. Αυτή η Ελλάδα μοιάζει με την χώρα του ψευτορωμέικου που προφητεύθηκε από τον Ισαπόστολο της Ρωμιοσύνης τον Πατρο- Κοσμά τον Αιτωλό...

Αυτή η θανούσα χώρα δεν έχει καμία σχέση με αυτό που κουβαλάμε μέσα μας και αυτό είναι η διαχρονική( τρέλα ) μας και το ( καμάρι ) μας. Ναι εμείς οι Έλληνες εδώ και πολλά χρόνια είμασθε ( τρελοί ), ΘΕΟ-τρελοί, ΘΕΟ-μουρλοί, είμασθε κατά ΧΡΙΣΤΟ σαλοί και δεν το ξέρουμε!!! Θέλετε αποδείξεις? Πάρτε όσες θέλετε από τις σελίδες της ιστορίας που δεν μας μαθαίνουν ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ, ΣΑΛΑΜΙΝΑ, ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΧΙΛΙΟΧΡΟΝΗ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ, ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ, ΚΟΥΓΚΙ, ΑΡΚΑΔΙ, ΣΟΥΛΙ, ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΕΠΟΣ του 40, ΚΡΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ και τόσα πολλά και τόσα άλλα που αποδεικνύουν κάτι μοναδικό δηλ. την Ευλογία που δέχθηκε αυτό το Έθνος- Γένος από την αρχή της ύπαρξης του να βιώνει ακόμα και δίχως να το καταλαβαίνει ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.

Δίχως ΑΝΑΣΤΑΣΗ δεν υπάρχει κατά ΧΡΙΣΤΟ σαλότητα, δεν υπάρχει τρέλα αυτοθυσίας, δεν υπάρχει μαρτύριο και ομολογία. Και από τέτοια γεγονότα είμασθε πρώτοι στην παγκόσμιο ιστορία και με διαφορά.
Σήμερα τι κάνουν οι Χριστοκτόνοι? Μας έχουν βάλει στην μπρίζα και ήδη μας φορτώνουν άθελα τους με αυτού του είδους την τρέλa μέχρι να μας αποτρελάνουν εντελώς για να νοιώσουμε επιτέλους πραγματικοί Έλληνες. Καθημερινά είναι τα ηλεκροσόκ που δεχόμασθε αδιαμαρτύρητα σε σημείο να αναρωτιούνται και οι ίδιοι οι βασανιστές, τι συμβαίνει με αυτούς τους τρελούς Έλληνες?
Άραγε πέθαναν? Τι κρύβετε στο τάφο που τους ρίξαμε και φροντίσαμε να τους αποκλείσουμε με τον ασήκωτο Λίθο των μνημονίων που βρήκαμε ειδικά για αυτούς?

Δεν θα τους απαντήσουμε εμείς, ούτε καν χρειάζεται να απαντήσουμε στους τοκογλύφους-φρουρούς αυτού του μνήματος των μνημονίων που είναι από τον δόλο τους σκοτισμένοι και διασκορπισμένοι. Ήδη ο Άγγελος του Ελληνικού Έθνους (βλέπε υπάρχει αυτός και είναι καταγεγραμμένος στην Παλαιά διαθήκη, όραμα Προφήτη Δανιήλ) έχει αποκυλίσει τον λίθο των μνημονίων από την συνείδηση του κατατρεγμένου Έλληνα και δείχνει το κενό μνήμα δίχως να βρίσκεται πλέον μέσα σε αυτό η θανούσα Ελλάδα του ψευτορωμέικου που μετράει αρκετούς χρόνους μόλις από την δολοφονία του Καποδίστρια. Και μας αναθαρρεύει ο Άγγελος, όπως τις Μυροφόρες Μη εκθαμβείσθε· μή φοβάστε· μή τρέμετε·
Στην τουρκοκρατία ολόκληρες γενιές γεννήθηκαν και πέθαναν δίχως να γευθούν ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. Όμως κάθε ΠΑΣΧΑΛΙΑ ζούσανε την ΛΕΥΤΕΡΙΑ τους και μέσα στην μνήμη τους εμφιλοχωρούσε η Ανάσταση μαζί με το Ποθούμενο του Γένους μας. 

Το βίωμα της ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ μας κράτησε ζωντανούς τα τετρακόσια και βάλε χρόνους της σκλαβιάς. Αυτό το βίωμα ζυμώθηκε μέσα στο γενετικό υλικό μας και δεν θα μας αφήνει ποτέ σαν απλό λαό να κιοτέψουμε έστω και αν σήμερα πολιορκηθούμε με περισσότερες νεοποχίτικες Κασσάνδρες.
Αυτό το βίωμα φέτος ταύτισε την ΑΝΑΣΤΑΣΗ με την πραγματική ΕΛΛΑΔΑ και έκανε τους μέσα και έξω εχθρούς μας να παγώσουν και εμάς να ανατριχιάσουμε, όταν ακούσθηκε για πρώτη φορά στα νεοελληνικά χρονικά το βράδυ της ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ να ψέλνεται το ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ με τον ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ μας!!!

Έτσι οι δόκιμοι του Πολεμικού Ναυτικού μας αυθόρμητα και δίχως να το καταλάβουν προετύπωσαν το γεγονός της θανής του ψευτορωμέικου που πλέον χάνεται στα τάρταρα της λήθης. Για αυτό και μόνο το γεγονός το Πολεμικό Ναυτικό μας ευχόμασθε να έχει ιδιαίτερη Ευλογία από τις ΜΥΡΟΦΟΡΕΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΕΣ και να προστρέξει ειρηνικά πρώτο στο Ποθούμενο για να ολοκληρώσει τις ηρωικές διαδρομές του Παύλου του Κουντουριώτη και να ψάλει πάλι το ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ με τον ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ μας στην Πόλη από την οποία θα ηγερθεί η Ελλάς ως Νέα ΡΩΜΙΑ προς καταισχύνη των εχθρών της!!!

ΕΡΩΤΗΜΑ. Είναι δυνατόν ο Άδης της σημερινής παγκοσμιοποίησης να ξεπαστρέψει ένα Έθνος στην γλώσσα του οποίου ακούσθηκε ο πρώτος Αναστάσιμος Χαιρετισμός από τα Άχραντα χείλη του Αναστάντος Κυρίου Ιησού Χριστού με το ΧΑΙΡΕΤΕ που απηύθυνε στις Μυροφόρες?
ΑΠΑΝΤΗΣΗ. Όσο μας πατάν πιο κάτω, τόσο μεγαλύτερο θα είναι και το Θαύμα της ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ του Γένους μας και όταν θα το αναθυμούνται οι επόμενες γενιές θα δακρύζουν από την συγκίνηση για την άφατη φιλανθρωπία του ΑΓΙΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ που από πεθαμένο έθνος με αλλεπάλληλες προδοσίες μας ξαναζωντάνεψε για να ολοκληρώσουμε την ιστορική πορεία μας μέσα στην Παγκόσμιο Ιστορία.

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ
ΔΡ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣ.