Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Υπέρ των ισλαμοφασιστών κανιβαλων ψήφισε η Ελλάδα.


Από τον Πάνο Κ.
Καταδικαστικη η αποφαση του ΟΗΕ εχτες για την κυβερνηση στην Συρια,η οποια και τάσσεται κατα του Ασσαντ και υπερ των “ανταρτων” και η οποια αποφαση απαιτει την αμεση αλλαγη καθεστωτως στην Συρια απο πολιτικο φορεα που στηριζουν τα κρατη του κολπου και τα οποια με την σειρα τους στηριζουν τους τρομοκρατες της αλ-καιντα που δρουν σαν δηθεν απελευθερωτικος στρατος στην Συρια(FSA) και προερχονται απο ολες τις γωνιες του πλανητη εκτος απο την Συρια!!!!!
Φυσικα η ελληνοφωνη κυβερνηση ψηφισε “ΝΑΙ”,αλλα ηταν κατι το αναμενομενο μετα τις δηλωσεις Αβραμοπουλου υπερ των ισλαμοφασιστων.
«Η Συρία πρέπει να πάρει το δρόμο του εκδημοκρατισμού» ανέφερε ο υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος στη Βουλή, ξεκαθαρίζοντας ότι το καθεστώς του Ασαντ «έχει κλείσει το βίο του και πρέπει να αποχωρήσει».
The UN General Assembly has adopted a resolution calling for a political transition in Syria and condemning the government’s use of heavy weapons.
http://www.bbc.co.uk/news/world-middle-east-22549349
καταδικαστικη η αποφαση του ΟΗΕ εχτες για την κυβερνηση στην Συρια,η οποια και τάσσεται κατα του Ασσαντ και υπερ των "ανταρτων" και η οποια αποφαση απαιτει την αμεση αλλαγη καθεστωτως στην Συρια απο πολιτικο φορεα που στηριζουν τα κρατη του κολπου και τα οποια με την σειρα τους στηριζουν τους τρομοκρατες της αλ-καιντα που δρουν σαν δηθεν απελευθερωτικος στρατος στην Συρια(FSA) και προερχονται απο ολες τις γωνιες του πλανητη εκτος απο την Συρια!!!!! Φυσικα η ελληνοφωνη κυβερνηση ψηφισε "ΝΑΙ",αλλα ηταν κατι το αναμενομενο μετα τις δηλωσεις Αβραμοπουλου υπερ των ισλαμοφασιστων. «Η Συρία πρέπει να πάρει το δρόμο του εκδημοκρατισμού» ανέφερε ο υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος στη Βουλή, ξεκαθαρίζοντας ότι το καθεστώς του Ασαντ «έχει κλείσει το βίο του και πρέπει να αποχωρήσει». The UN General Assembly has adopted a resolution calling for a political transition in Syria and condemning the government's use of heavy weapons. http://www.bbc.co.uk/news/world-middle-east-22549349