Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

Στον εισαγγελέα στέλνει το πόρισμα για τα οικονομικά του ο Βενιζέλος


73065b8936a31120c17305985c716ca0_XLΟ κύβος ερρίφθη και η απόφαση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ κ. Βενιζέλου είναι οριστική.

Αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση του πορίσματος, θα ζητήσει ο ίδιος τη διενέργεια εισαγγελικής έρευνας κάτι που αναμένεται να ανοίξει τους ασκούς του Αιόλου.

Ο κ. Παπανδρέου αναμένει να κάνει την πρώτη κίνηση ο κ. Βενιζέλος, μία κίνηση που θα είναι η επίσημη παράδοση του πορίσματος για την «μαύρη τρύπα» στα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ στα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου και η δημοσιοποίησή του.

Σε μία τέτοια περίπτωση θα υπάρξει άμεση αντίδραση από την πλευρά του πρώην Πρωθυπουργού, συνεργάτες του οποίου τονίζουν με νόημα ότι ο κ. Βενιζέλος «εκπλαγεί από την αντίδραση του κ. Παπανδρέου».

Ήδη κινούνται στο παρασκήνιο μία σειρά στελεχών του ΠΑΣΟΚ, που πρόσκεινται στον κ. Παπανδρέου, τα οποία είναι αποφασισμένα να αντιδράσουν με πολύ σκληρό τρόπο στην προσπάθεια ηθικής και πολιτικής απαξίωσης του πρώην Πρωθυπουργού από τη σημερινή ηγεσία του Κινήματος.

Ο κ. Βενιζέλος από την πλευρά του θεωρεί ότι το ζήτημα που έχει ανακύψει δεν έχει την πολιτική διάσταση που θέλει να του δώσει ο κ. Παπανδρέου αλλά είναι ένα ζήτημα που θα κληθεί να διερευνήσει η Δικαιοσύνη.

Ουσιαστικά με αυτό τον τρόπο η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ ωθεί τον κ. Παπανδρέου προς την έξοδο.

Μαζί με αυτόν και τα στελέχη που πρόσκεινται στον ίδιο.

Πηγή:newsbomb.gr