Σάββατο 11 Μαΐου 2013

"ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ Η CIA ΜΕ ΘΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΡΙΞΑΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΝΤ".!



ΣΕΝΑΡΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ 'Η ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ;

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ 1ο

"Η δολοφονία Γρηγορόπουλου ήταν άραγε ένα τυχαίο γεγονός ή μήπως ήταν ένα προμελετημένο σχέδιο; Ήταν τυχαίες οι δηλώσει της μητέρας ......
του άτυχου μαθητή σε τηλεοπτική εκπομπή, πως αρκετό καιρό πριν την δολοφονία του γιου της, άγνωστοι παρακολουθούσαν το σπίτι τους και τις κινήσεις τους; 

Ο Επαμεινώνδας Κορκονέας ήταν ένας απλός ειδικός φρουρός; Όχι για όσους γνωρίζουν. Ο άνθρωπος που δολοφόνησε εν ψυχρώ τον 15χρονο μαθητή, θεωρείται ράμπο της Ελληνικής Αστυνομίας. Υπηρέτησε στις ειδικές δυνάμεις και στη σχολή των αλεξιπτωτιστών. 

Το 1999 εισάγεται στη σχολή αστυφυλάκων ενώ από το 2000 υπηρετεί στο αστυνομικό τμήμα εξαρχείων. Θεωρείται σκληροπυρηνικός, δεν διστάζει να τα βάλει με κακοποιούς και αναρχικούς και γρήγορα γίνεται ο φόβος και ο τρόμος του κοινού εγκλήματος. 

Προέρχεται από μια φτωχή οικογένεια της Μεσσηνίας, με προβλήματα τόσο οικονομικά όσο και ψυχολογικά. Είναι φανατικός παλαιοημερολογίτης, θρησκευόμενος και θεοφοβούμενος,
ένας άνθρωπος έτοιμος να ανάψει φωτιά σε όποιον τον πειράξει, τον προκαλέσει, του αντισταθεί. 

Ο Κορκονέας για πολλούς ήταν απλά το πιόνι, σε μια προμελετημένη δολοφονία που προετοιμαζόταν διεξοδικά αρκετό καιρό πριν, σε μια προσπάθεια εξόντωσης του Καραμανλή και του πολιτικού συστήματος που υπηρετούσε".

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ 2ο

"Μεγάλος υποστηρικτής του Γιώργου Παπανδρέου και αντίθετος με την πολιτική του Κώστα Καραμανλή ήταν ο πρώην πρέσβης των ΗΠΑ, Ντάνιελ Σπέκχαρντ, ο οποίος όπως υποστηρίζουν πολλοί, αγωνιζόταν επί δύο ολόκληρα χρόνια, εξ ονόματος των Αμερικανών, για την πτώση του πρώην πρωθυπουργού.

Οι μεθοδεύσεις του Σπέκχαρντ, προκύπτουν από μια σειρά απόρρητων τηλεγραφημάτων, με τις Ηνωμένες Πολιτείες να αγωνιούν ιδιαίτερα για το εκλογικό αποτέλεσμα του 2009. 

«Όλα δείχνουν ότι το ΠΑΣΟΚ κερδίζει τις εκλογές» αναφέρει σε ένα από τα τηλεγραφήματά του προς την Ουάσιγκτον, μία μόλις εβδομάδα πριν τις εκλογές και συμπληρώνει πως «ο Γιώργος Παπανδρέου ως πρωθυπουργός θα επανεξετάσει τον αγωγό Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολη, καθώς επίσης και την συμφωνία για τον South Stream. 

Δύο μεγάλα έργα που απασχολούσαν ιδιαιτέρως την Αμερική, που δεν έβλεπε με καλό μάτι την συμφωνία Ελλάδος- Ρωσίας, μιας και οι Ρώσοι είναι οι μεγάλοι τους αντίπαλοι, αφού εναντιώνονται στα οικονομικά και στρατηγικά συμφέροντα του Λευκού Οίκου.

Ο Γιώργος Παπανδρέου σύμφωνα με τα wikileaks έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Λευκού Οίκου από το 2007. 
Ως υπουργός Εξωτερικών έχει δημιουργήσει καλή φήμη στη διεθνή κοινότητα, ενώ όπως αναφέρεται σε διπλωματικό τηλεγράφημα, ο Παπανδρέου θα πρέπει να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικός στο εσωτερικό της χώρας προκειμένου να αποφύγει χαρακτηρισμούς, όπως «αμερικανάκι». 

Η υπερδύναμη τάσσεται στο πλευρό του Γιώργου Παπανδρέου και θα κάνει, σύμφωνα με πολλούς ότι είναι ανθρωπίνος δυνατόν προκειμένου να ρίξει την κυβέρνηση Καραμανλή. Και τελικά, τα κατάφερε".

 Από τις πυρκαγιές της Ηλείας στα Δεκεμβριανά και στο ΔΝΤ της Λαγκάρντ και του "μοιχού" Στρος Καν.!!
http://georgekaragiannis.blogspot.gr/2012/12/cia.html