Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

«Ο Φ. Κουβέλης γνωρίζει καλά ότι δεν παίρνουμε τη δόση αν δεν κλείσει η ΕΡΤ»

Σχόλιο seekandfound: Τελικά για ποιον λόγο έκλεισε η ΕΡΤ;  Λόγω της κακοδιαχείρισης; Των απεργιών στην επίσκεψη της Μέρκελ και άλλων Ευρωπαίων αξιωματούχων  όπως επικαλέστηκε ο Μπουμπούκος; Των κομματικών προσλήψεων; Μήπως δεν έκλεισε όπως ισχυριζόταν ο Ντινόπουλος; Ήταν δέσμευση των μνημονίων που είχε υπογραφεί από την εποχή του Βενιζέλου από τον ίδιο και σήμερα αποτελεί  προϋπόθεση αποδέσμευσης δόσης; Ή είναι μια καλοστημένη ιστορία για να απαλλαγούν των ευθυνών τους ο Παπακωνσταντίνου και ο πολιτικός του προϊστάμενος δίνοντας στους τρεις εταίρους την ευκαιρία να αποδεσμευθούν από την εξουσία με  ”τρόπο”;

Κύκλοι του Μαξίμου επισημαίνουν ότι χωρίς τη δόση η κυβέρνηση δε μπορεί να σταθεί

Κύκλοι του μεγάρου Μαξίμου δηλώνουν στο newsbeast.gr ότι  μετά την απόρριψη από τη ΔΗΜΑΡ της πρότασης Σαμαρά ότι «δεν κατανοούμε τη στάση του κ.Κουβέλη. Γνωρίζει πολύ καλά ότι δεν παίρνουμε τη δόση των 3,3 δισ. αν δεν κλείσει η ΕΡΤ», αφήνοντας να εννοηθεί ότι το θέμα είχε συζητηθεί πριν την απόφαση για λουκέτο υπ’ αυτό το πρίσμα.
«Αν δεν περάσουμε τη δόση η κυβέρνηση δεν μπορεί να σταθεί ….αν είναι να πέσουμε ας πέσουμε τώρα για το θέμα της ΕΡΤ», προσθέτουν οι ίδιοι κύκλοι.
Στο μεταξύ κυριολεκτικά άφαντος είναι ο Ευαγ. Βενιζέλος, γεγονός που δίνει έρεισμα στους πολιτικούς κύκλους να υποστηρίζουν ότι το ΠΑΣΟΚ «πιεζόμενο από τους Παπανδρεικούς καλοβλέπει τις εκλογές που θα φέρουν και την παραγραφή των αδικημάτων Παπακωνσταντίνού».