Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Ακόμα και αν δεν υπήρχε η κ. Ρεπούση θα έπρεπε να εφευρεθεί.

pio-ellinas-pethaineis-1-315x236Θα πρέπει να γελάνε και τα «μουστάκια» του Σαμαρά. Οι γνωστές παρεμβάσεις της κ. Ρεπούση, έχουμε την αίσθηση ότι κατέστρεψαν το αντιρατσιστικό – αντιφασιστικό μέτωπο που «φιλότιμα»  προσπάθησαν να στήσουν ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ.
Στη Χρυσή Αυγή θα πρέπει να άνοιξαν σαμπάνιες, αφού πιθανότητα το θέμα αυτό έδωσε 1-2% παραπάνω στο κόμμα τους.
Εκείνο όμως που πιστεύουμε ότι κατάφεραν κυρίως να «επιτύχουν» οι παρεμβάσεις της κ. Ρεπούση ήταν να ξυπνήσουν από τον λήθαργο το πατριωτικό συναίσθημα των Ελλήνων και να ερεθίσουν τα εθνικά μας αντανακλαστικά. Αυτό μπορεί να το παρατηρήσει κάποιος διάχυτο, τόσο στις συζητήσεις μεταξύ των πολιτών όσο ακόμα και στα ΜΜΕ.
Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει ο λαός, εξαθλιωμένος και ταπεινωμένος από την ντόπια και ξένη ολιγαρχία και με πεσμένο το εθνικό του φρόνημα, παρεμβάσεις σαν αυτές της κ. Ρεπούση, ακόμα και αν δεν υπήρχαν από μόνες τους, θα έπρεπε κατά τη γνώμη μας να εφευρεθούν, για να μας αφυπνίζουν και να μας θυμίζουν την υπερήφανη ιστορία μας.
Δεν πρέπει λοιπόν να εγκαταλείψουμε. Μας περιμένει ένα ακόμα πιο λαμπρό μέλλον. Εκεί είναι και μας περιμένει, φτάνει να το συνειδητοποιήσουμε. 
Πέτρος Χασάπης