Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Η αποκάλυψη του “περιθωριακού blog” συγκλονίζει τον ευρωκοινοβούλιο και γκρεμίζει την δήθεν Ευρωπαϊκή στήριξη του υπόδικου Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ.

20130607-003720.jpg27 Μαΐου, η διοίκηση του Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ, μοιράζει στους υπαλλήλους μία δήλωση – πρόκληση υποχρεώνοντας τους να την υπογράψουν. Την ίδια μέρα, το Ολυμπία την αποκαλύπτει: ΤΩΡΑ: ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ! ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ! 
Πρόκειται για μία δήλωση πρόκληση για την δημοκρατία και την δικαιοσύνη αφού καταργεί στην πράξη τον κώδικα ποινικής δικονομίας. Τα καθεστωτικά ΜΜ”Ε” την αποκρύπτουν. Το θέμα όμως φτάνει στην βουλή με παρεμβάσεις βουλευτών. Δυό μέρες μετά, βρίσκεται στην Ελλάδα ο Ευρωπαίος επίτροπος Σεμετα, παρουσία του οποίου γίνεται η κοινή συνεδρίαση 
τριών επιτροπών. Ο Προκόπης Παυλόπουλος θέτει υπ’ όψιν του την επιστολή και για πρώτη φορά Ευρωπαίος επίτροπος παίρνει αποστάσεις από τις μεθοδεύσεις της ΕΛΣΤΑΤ. Το πρώτο χτύπημα στην μόνιμη επωδό της “Ευρωπαϊκής στήριξης” στον Γεωργίου, ο οποίος παραμένει στην θέση του παρά την κακουργηματική δίωξη σε βάρος του. Ακαριαία αντιδρούν οι σύγχρονοι ήρωες, Ζωή Γεωργαντά και Νίκος Λογοθέτης, καταθέτοντας μήνυση κατά του Γεωργίου. Το παλικάρι που λέγεται Πόπη Σουφλή τολμά φέρνει το περιεχόμενο στην δημοσιότητα.
Ακολουθεί καταιγισμός παρεμβάσεων βουλευτών με ερωτήσεις στην βουλή. Ένοχη σιωπή από την διαπλοκή. Και σήμερα, ο Ευρωβουλευτής Νίκος Χουντής, από τους ελάχιστους που τιμούν την πατρίδα που τους έστειλε εκεί, πηγαίνει το θέμα στην Ευρωβουλή. Ακριβώς με την προσέγγιση του “Ολυμπία”. Και θα ακολουθήσει μία μεγάλη έκπληξη μέσα στην εβδομάδα, πάλι από τις ενέργειες Χουντή. Δεν θα υπάρχει προηγούμενο σε όλα τα χρόνια παρουσίας της Ελλάδας στην ΕΕ.
Γιατί τα λέμε αυτά; Για να ευλογούμε τα γένια μας; Όχι. Για να αποδείξουμε πόσο απλά μπορείς να αλλάξεις την χώρα κύριοι του πολιτικού συστήματος. Όταν ενώνεστε ανεξάρτητα από πολιτικές τοποθετήσεις, όχι για να παραδώσετε την χώρα αλλά για να αγωνιστείτε γι’ αυτήν. Τότε κανείς δεν μπορεί να σας σταματήσει. Ούτε “συμφέροντα” ούτε “υπερκόσμιες σκοτεινές δυνάμεις” ούτε τίποτα. Πόσες φορές το έχει δείξει η ιστορία; Βλέπετε πόσο όμορφος είναι ο δρόμος του Κολοκοτρώνη και πόσο άχαρος και εφήμερος ο δρόμος του εφιάλτη; Όσες βαλίτσες στην Ελβετία και αν κρύβει.
Γι’ αυτό λοιπόν…
”Ξυπνήστε…! Εγερθήτε…! Και επαναστατήστε κατά του εαυτού σας… Καί αναβαπτισθήτε εις τα Παραδείσια Ελληνικά νερά καί εις το Θείον Φώς της Γης σας. Θα εξέλθετε Ζωντανοί..!!! Και θα εξέλθετε Έλληνες…!!!” (ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ : ”ΕΚΚΛΗΣΙΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΟΙΝΟ” )

http://olympia.gr/2013/06/07/%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%AC%CE%BB%CF%85%CF%88%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%B8%CF%89%CF%81%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%8D-blog-%CF%83%CF%85%CE%B3%CE%BA%CE%BB%CE%BF/