Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

Αποκλειστικό: Επιστολή του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου στο εκδότη του «Π» Νίκο Καραμανλή

Παπαγεωργόπουλος Καραμανλής
Έχουμε πάγια θέση ότι σε κάθε έγκλημα πρέπει να υπάρχει και ανάλογη τιμωρία. Έχουμε καταγγείλει πολλές φορές την παραβίαση και του τεκμηρίου της αθωότητας και την συγκάλυψη σκανδάλων όταν ευθύνονται επώνυμοι και την ασυλία επωνύμων.
Ειδικά για το σκάνδαλο στο  Δήμο Θεσσαλονίκης έχουμε γράψει οτι και υπαρκτό είναι και δράστες έχει.
Έχουμε γράψει ότι θα συμφωνούσαμε όχι με ισόβια αλλά και πολλές φορές ισόβια και στον Δήμαρχο Παπαγεωργόπουλο αλλά και σε κάθε επώνυμο Παπαγεωργόπουλο υπο τον απαράβατο όρο ότι θα πιαστεί με τα χρήματα στην τσέπη η σε τραπεζικό λογαριασμό του.
Ισόβια για αμέλεια ελέγχου των πιο κάτω από αυτόν σημαίνει ισόβια για Σημίτη γιατί αμέλησε να ελέγξει τον Άκη, ισόβια για κάθε πρωθυπουργό του οποίου υπουργός κλέβει, ισόβια για τον υπουργό υγείας γιατί διευθυντής του ΙΚΑ έκλεψε 5 εκατομμύρια ευρώ και πάει λέγοντας.
Μέχρι τώρα στον Βασίλη Παπαγεωργόπουλο δεν βρήκαν ευρώ από το Δήμο. Και έχουμε γράψει ότι περιμένουμε τη δικαστική απόφαση να δούμε πως ο Πρόεδρος κ.Αποστολάκης θα τεκμηριώσει τα ισόβια, δηλαδή μήπως παρουσιάσει λογαριασμό που αγνοούμε.
Ένας λόγος παραπάνω καθώς ο κ.Αποστολάκης είναι ο ίδιος που προέδρευσε στη δίκη των τοκογλύφων και εκεί οι ποινές είναι χάδια…
Κραυγή για την καθυστέρηση της απόφασης βγάζει απο το κελί της φυλακής και ο ισοβίτης πια Βασ.Παπαγεωργόπουλος με προσωπική επιστολή που έστειλε στον εκδότη του “Παρασκηνίου” και της “Καρφιτσας” Νίκο Καραμανλή.

Του γράφει:

«Αγαπητέ Νίκο, θέλω να γνωρίζεις ότι περιμένω την καθοραγραφή της απόφασης του δικαστηρίου, για να αρχίσω εν συνεχεία την παράθεση συγκεκριμένων «ντοκουμέντων που αποδεικνύουν πολύ εύκολα και χωρίς την δυνατότητα αμφισβήτησης το πόσο λανθασμένη ήταν.
Ο πρόεδρος του δικαστηρίου είχε υποσχεθεί ενώπιον όλων ότι η απόφαση θα ήταν έτοιμη σε 1 μήνα – για να οριστεί εν συνεχεία η ημερομηνία εκδίκασης της έφεσης μου – και σήμερα έχουμε μπει στον 4ο μήνα και ακόμα τίποτα!…
Θα ήθελα να προβάλεις όσο μπορείς τα «ντοκουμέντα» που θα παρουσιάσω. Έχουν πολύ ενδιαφέρον!»

Η απάντηση του εκδότη Νίκου Καραμανλή στον Βασίλη Παπαγεωργόπουλο

Ο γνωστός εκδότης κ. Νίκος Καραμανλής στέλνει το ακόλουθο μήνυμα συμπαράστασης στο Βασίλη Παπαγεωργόπουλο:
«Αγαπητέ δήμαρχε, η απορία που έχω  εγώ αλλά και η πλειοψηφία αρκετών Θεσσαλονικέων είναι, πως είναι δυνατόν οι δικαστικές αρχές να δικάζουν και να αποδίδουν δικαιοσύνη με δύο μέτρα και δύο σταθμά. Να αναγνωρίζουν το πρότερο έντιμο βίο σε άτομα του κοινού ποινικού δικαίου και να μην αναγνωρίζουν σε σένα που υπήρξες αθλητής, βουλευτής και επί χρόνια δήμαρχος της πόλης.
Σίγουρα, οι περισσότεροι καταλαβαίνουμε τους λόγους. Σου εύχομαι να έχεις δύναμη ψυχής και να αποδείξεις στους κάτοικους της Θεσσαλονίκης που τόσα χρόνια σε τίμησαν με την ψήφο τους ότι υπήρξες θύμα ενός συστήματος εξουσίας».
Επιστολή του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου στο εκδότη του «Π» Νίκο Καραμανλή
Επιστολή του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου στο εκδότη του «Π» Νίκο Καραμανλή
http://www.paraskhnio.gr/2013/07/13/apokleistiko-epistoli-toy-v-papageor/