Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Τρίκαλα: ''Ο Καραμανλής παρακολουθεί με ανησυχία τις πολιτικές εξελίξεις'' - Φωτό!

Ο πρώην πρωθυπουργός τα είπε με πολυμελή ομάδα εφοριακών και έβγαλε αναμνηστικές φωτογραφίες...

Ο εφοριακός Γιώργος Αντωνάκης (πάλαι ποτέ συνεργάτης του Χατζηγάκη στα Υπουργεία) συνάντησε μαζί με συναδέλφους του τον πρώην πρωθυπουργό. Αμέσως μετά το συνέδριο της Ν.Δ., συνάντησε πολυμελή «ομάδα» εφοριακών, εκπροσώπων της συνδικαλιστικής παράταξης ΠΑΔΗΚ, απ’ όλη την Ελλάδα (Θεσ/νίκη, Θεσσαλία, Ήπειρο, Στερεά Ελλάδα, Αθήνα, Πελοπόννησο και Κυκλάδες).
ΦΩΤΟ από trikalavoice.gr
ΦΩΤΟ από trikalavoice.gr

Από τη Θεσσαλία, εκτός του Γιώργου Αντωνάκη (ο οποίος διακρίνεται ακριβώς δεξιά και πίσω του Κ. Καραμανλή) και οι οικονομικοί επιθεωρητές, Μαντζαρίδης-Χυτούδης, ενώ εκεί βρέθηκε και ο πρώην βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και πρόεδρος της ΠΑΔΗΚ, Απόστολος Κωστόπουλος. 

Συζήτησαν για πολλά για τέσσερις και πλέον ώρες, σχολίασαν τις πολιτικές εξελίξεις και μετά τις αναμνηστικές φωτό, ο καθείς απηύθυνε πρόσκληση στον πρώην πρωθυπουργό για «ινκόγκνιτο επισκέψεις ανά την Ελλάδα». 

''Καταρρίπτονται τα ψεύδη σε βάρος του Κώστα Καραμανλή'' λένε συνομιλητές του
Όπως λένε στο trikalavoice.gr οι συνομιλητές του «ο Καραμανλής παραμένει ενεργός και παρακολουθεί με ανησυχία την κατάσταση σε πολιτικό επίπεδο. Όλοι καταλάβαμε πως τα ψεύδη και οι συκοφαντίες που διαδίδονται εις βάρος του, γρήγορα καταρρίπτονται. Δεν ξεχνάμε δε τις μεγάλες του επιτυχίες σε γεωπολιτικό επίπεδο οι οποίες κατέστησαν την Ελλάδα αυτόνομο και ισχυρό Κράτος».
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=221724&catid=6