Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

Επίθεση ΔΟΛ στον Μουρούτη και το Μαξίμου λόγω Ανδρέα Ψυχάρη






Το επικοινωνιακό επιτελείο του Μαξίμου-βλέπε Μουρούτης-έχει βάλει στο στόχαστρο ο ΔΟΛ, με αφορμή τους πλειστηριασμούς και το σεισμόσημο.
Γράφει ο Βασίλης Χιώτης για παράδειγμα:Από πλευράς επικοινωνιακής διαχείρισης λοιπόν, η κυβέρνηση εφαρμόζει τα ακριβώς αντίθετα, από αυτά που περιγράφονται σε όλα τα εγχειρίδια σωστής επικοινωνίας. Αντί να βλέπουν εγκαίρως την φωτιά και να τρέχουν να την σβήσουν, κάθονται και την χαζεύουν μέχρι να φτάσει στην αυλή τους.
Και δεν αντιλαμβάνονται, ότι όπως και ιστορικά έχει αποδειχθεί, όποιος παίζει πολύ με τις φωτιές, στο τέλος καίγεται…
Έχει αποδειχθεί "ιστορικά" πως όσοι χυπάνε το επικοινωνιακό επιτελείο των κυβερνήσεων κάτι ζητάνε για να το πούμε κομψά.
Στην προκειμένη περίπτωση σύμφωνα με πληροφορίες ο λόγος δεν είναι άλλος από τον Ανδρέα Ψυχάρη.
Ποιος δεν θυμάται με πόση απαξίωση υποδέχθηκε ο ΔΟΛ τον ανασχηματισμό για παράδειγμα, όταν διαπίστωσε ότι ο υιός Ψυχάρης δεν πήρε υπουργείο. Αυτή τη φορά ο λόγος δεν είναι άλλος από την επιθυμία του Ανδρέα να είναι υποψήφιος δήμαρχος της Αθήνας. Ο Σαμαράς δύσκολα θα του δώσει το χρίσμα με αποτέλεσμα ο ΔΟΛ να
έχει βγει στο αντάρτικο. Είτε το ΒΗΜΑ διαβάζεις είτε την ΑΥΓΗ το ίδιο είναι.

Ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΨΥΧΑΡΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ ΨΥΧΑΡΗ

Γεννήθηκα στην Αθήνα τον Αύγουστο του 1967.
Υπηρετώ στο διπλωματικό σώμα 19 χρόνια. Από το 1993 μέχρι και το 1995 υπηρέτησα στην κεντρική υπηρεσία του Υπουργείου Εξωτερικών, στη διεύθυνση Κύπρου και στη συνέχεια ως Πρόξενος στο Γενικό Προξενείο Λονδίνου μέχρι το 1998. Από το 1998 μέχρι και το 2000 υπηρέτησα στην Πρεσβεία της Ελλάδας στην Λευκωσία και από το 2000 μέχρι και το 2003 στην Πρεσβεία της Ελλάδας στην Ουάσινγκτον όπου ήμουν αρμόδιος για τους τομείς του Κογκρέσου, τρομοκρατίας, Αφγανιστάν, Ιράκ και Μέσης Ανατολής. Το 2003 επέστρεψα στην Αθήνα και υπηρέτησα στη Διεύθυνση Τουρκίας.
Το 2005, μετά από τη σχετική απόφαση της ηγεσίας του Υπουργείου Εξωτερικών, ίδρυσα το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στην Τάμπα στη Φλώριδα, όπου και υπηρέτησα ως Γενικός Πρόξενος μέχρι και το 2009. Στη συνέχεια υπηρέτησα ως Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στο Μόναχο απ’ όπου, το Φθινόπωρο του 2011, επέστρεψα στην Αθήνα προκειμένου να αναλάβω τη θέση του Διπλωματικού Συμβούλου του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Αντώνη Σαμαρά.
Στις εκλογές της 6ης Μαΐου 2012 οι πολίτες της Αθήνας με εξέλεξαν Βουλευτή.
Επανεξελέγην Βουλευτής της Α΄ Αθηνών στις εκλογές της 17ης Ιουνίου 2012.
Είμαι παντρεμένος με την Άνα και έχουμε δυο παιδιά, τον Σταύρο και την Μέλια.