Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ; Ο ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ ΣΥΖΗΤΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΕ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΜΙΟΥΖΙΚΑΛ!


E-mail Εκτύπωση PDF
1Στο διάσημο μιούζικαλ «Jesus Christ Superstar - Ιησούς Χριστός Υπέρλαμπρο Άστρο» του Άντριου Λόντ Βέμπερ τη νέα χειμερινή περίοδο

Ο Σάκης Ρουβάς συζητά να παίξει τον Χριστό σε θεατρικό μιουζικαλ με την Νατάσα Μποφίλιου ως Μαρία Μαγδαληνή... Στο διάσημο μιούζικαλ «Jesus Christ Superstar - Ιησούς Χριστός Υπέρλαμπρο Άστρο» του Άντριου Λόντ Βέμπερ τη νέα χειμερινή περίοδο.

Αυτή η καλλιτεχνική είδηση κι αν είναι «βόμβα» μεγατόνων. Ο δημοφιλής 41χρονος ποπ σταρ Σάκης Ρουβάς μετά από τον Διόνυσο που υποδύεται το φετινό καλοκαίρι στις «Βάκχες» του Ευριπίδη σε σκηνοθεσία Δημήτρη Λιγνάδη, πρόκειται σύμφωνα με πληροφορίες να ενσαρκώσει έναν άλλο αξιοζήλευτο και πολύ απαιτητικό ρόλο, αυτόν του…Χριστού.
Όπως γράφει ο Βασίλης Μπουζιώτης στο σάιτ onlytheater.gr, ο Σάκης Ρουβάς θα παίξει τον Χριστό στο πασίγνωστο μιούζικαλ «Jesus Christ Superstar - Ιησούς Χριστός Υπέρλαμπρο Άστρο» του Άντριου Λόντ Βέμπερ.

Η είδηση θέλει τον δημοφιλή τραγουδιστή που φέτος «πέρασε» στο θέατρο και δοκίμασε τις υποκριτικές του δυνατότητες, πρωταγωνιστώντας στις κατά Λιγνάδη «Βάκχες», να έχει απορρίψει όλες τις προτάσεις που αφορούσαν νυχτερινά σχήματα του χειμώνα, για να παραμείνει στο θέατρο και να πρωταγωνιστήσει στο περίφημο μιούζικαλ που πρόκειται να ανέβει, αρκετά χρόνια από την 1η φορά που παίχθηκε στην Ελλάδα.

Μετά την ακύρωση του ανεβάσματος της «Εβίτας» και αφού έγινε τόσος θόρυβος για το τόλμημα του Ρουβά να αναμετρηθεί με το αρχαίο δράμα… έπεσε στο τραπέζι των συσκέψεων η ιδέα να πρωταγωνιστήσει σε μιούζικαλ και επιλέχτηκε το συγκεκριμένο έργο, που κέντρισε ιδιαίτερα και τον ίδιο τον Σάκη Ρουβά.

Όπως σημειώνει το onlytheater.gr, τον καιρό αυτό γίνονται κουβέντες για το ποιοι θα στηρίξουν το ανέβασμα και ήδη έχει ακουστεί έντονα το όνομα της έντεχνης τραγουδίστριας Νατάσσας Μποφίλιου που είχε «κλείσει» να κάνει την Εβίτα. Μετά το «ναυάγιό» της, λέγεται ότι την θέλουν πολύ για Μαρία Μαγδαληνή.

Το μιούζικαλ «Ιησούς Χριστός Υπέρλαμπρο Άστρο» είχε γυριστεί σε ταινία το ’73 σε μουσική Άντριου Λόιντ Βέμπερ, λιμπρέτο Τιμ Ράις και την σκηνοθετική υπογραφή του Νόρμαν Τζούισον ενώ μετά μεταφέρθηκε και στο θέατρο. 
http://www.agioritikovima.gr/arxeio/27008-tha-to-doume-ki