Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Στην Ελλάδα μετακομίζει μόνιμα ο γιος του τέως βασιλιά Νικόλαος με τη γυναίκα του

Στην Ελλάδα μετακομίζει μόνιμα ο γιος του τέως βασιλιά Νικόλαος με τη γυναίκα του

Εκπληξη προκαλεί η είδηση πως ο Νικόλαος, γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και η κομψή και σύνηθης φιλοξενούμενη στις σελίδες περιοδικών μόδας σύζυγός του Τατιάνα θα εγκατασταθούν μόνιμα στην Ελλάδα από τον Οκτώβριο.
Γράφει χαρακτηριστικά η Σίβυλλα στην ηλεκτρονική έκδοση του Βήματος:
«Η απόφαση του Νικόλαου και της Τατιάνας να εγκατασταθούν μόνιμα στην Ελλάδα προκαλεί εντύπωση και συζητήσεις. Το ζευγάρι έρχεται στην χώρα μας την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου. Αυτή τη φορά δεν πρόκειται για ολιγοήμερες διακοπές. Νικόλαος και Τατιάνα θα κατοικούν πλέον μόνιμα στην Αθήνα. Ο στενός φίλος και κουμπάρος τους Νάσος Θανόπουλος ετοιμάζει μάλιστα ένα μεγάλο welcome party για το ζευγάρι στο σπίτι του στα βόρεια προάστια. Ένα private party με εκλεκτούς προσκεκλημένους το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 12 Οκτωβρίου.
Αναρωτιέμαι πραγματικά τι είναι αυτό που έκανε τον Νικόλαο και την Τατιάνα να εγκαταλείψουν το πολύβουο Λονδίνο και την κοσμοπολίτικη Νέα Υόρκη για να εγκατασταθούν στην αθηναϊκή πρωτεύουσα της τεράστιας οικονομικής κρίσης.
Η απόφαση και ο βασιλιάς της Ολλανδίας
Κάποιοι υποστηρίζουν ότι η απόφαση του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου να περνάει το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σε μια όμορφη μονοκατοικία στο Πόρτο Χέλι επηρέασε το ζευγάρι.
Ο γάμος της Τατιάνας με τον Νικόλαο και η επίσκεψη στις Σπέτσες για το συγκεκριμένο κοινωνικό γεγονός έκανε ένα ακόμα ζεύγος γαλαζοαίματων να αγοράσει έπαυλη στην περιοχή. Ο βασιλιάς της Ολλανδίας Γουλιέλμος Αλέξανδρος και η σύζυγός του Μάξιμα τα τελευταία χρόνια επιλέγουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές το Πόρτο Χέλι. Ο Willem-Alexander υποστηρίζει πάντα ότι αυτά είναι τα πιο ξέγνοιαστα καλοκαίρια της ζωής του. Του θυμίζουν κάτι από την παιδική του ηλικία.»


Πηγή: Στην Ελλάδα μετακομίζει μόνιμα ο γιος του τέως βασιλιά Νικόλαος με τη γυναίκα του | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/123524#ixzz2g7IJO7Ox