Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Αλλάζει όνομα η Χρυσή Αυγή!

Αλλάζει όνομα η Χρυσή Αυγή!
Σχεδόν έτοιμο το μανιφέστο Μιχαλολιάκου
Με μία νέα αποκάλυψη έρχεται σήμερα το Newsbomb για να ταράξει τον ήσυχο ύπνο όσων προσπαθούν να πείσουν την κοινή γνώμη ότι έτσι εύκολα ξεμπερδέψαμε με το φάντασμα του νεοναζισμού στην χώρα μας. Δυστυχώς για ακόμα μία φορά αποδεικνύεται ότι αυτοί που χαράσσουν πολιτική στην Ελλάδα, το κάνουν με όρους μέχρι εκεί που βλέπει η μύτη τους.
Διαφορετικά δεν εξηγείται η απέλπιδα προσπάθεια των μέσων μαζικής ενημέρωσης της διαπλοκής να μας προπαγανδίζουν εδώ και δύο 24ωρα την ίδια «καραμέλα»: ότι οι συλλήψεις των Χρυσαυγιτών ισοδυναμούν με το ξερίζωμα της ακραίας εξρεμιστικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής. Και αυτό διότι όπως μπορεί εύκολα να αντιληφθεί ο καθένας, η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει να εμπορεύεται την απελπισία και την δυστυχία του κόσμου, όσο οι αιτίες που δημιουργούν αυτές τις συνθήκες παραμένουν αλώβητες. Και όσο τα Μνημόνια σε μία αποκαμωμένη Ελλάδα που έχει μεταλλαχθεί σε γερμανικό προτεκτοράτο, εξακολουθούν να σφίγγουν όλο και πιο πολύ την θηλιά γύρω από τον λαιμό του ελληνικού λαού.
Στην αντίκρουση λοιπόν των ισχυρισμών που με περισσή ρηχότητα προβάλλονται από πολλά παπαγαλάκια, το Newsbomb σας αποκαλύπτει σήμερα το οργανωμένο σχέδιο αντεπίθεσης της Χρυσής Αυγής, το οποίο είχε αρχίσει να καταστρώνεται από την πρώτη κιόλας στιγμή που οι Χρυσαυγίτες και ο Μιχαλολιάκος μυρίστηκαν ότι έσφιγγε γύρω τους ο αστυνομικός και δικαστικός κλοιός.
Το πρώτο βήμα είναι η αλλαγή ονόματος της οργάνωσης, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες έχει ήδη αποφασιστεί, προκειμένου τα στελέχη της να αποφύγουν τον «σκόπελο»  όταν η Χρυσή Αυγή ανακηρυχτεί  σε εγκληματική οργάνωση. Ο Μιχαλολιάκος γνώριζε ότι η κυβέρνηση είχε δρομολογήσει τις εξελίξεις προς αυτήν την κατεύθυνση. Ασφαλείς πληροφορίες λένε δηλαδή ότι ο Μιχαλολιάκος ήταν ενήμερος για τις κυβερνητικές αποφάσεις, ωστόσο δεν ανέμενε ότι αυτές θα συμπεριλάμβαναν την σύλληψη του ίδιου και των ηγετικών στελεχών του.
Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν το νέο  όνομα με το οποίο η  Χρυσή Αυγή θα κατέβει στις επόμενες εκλογές  είναι  «Εναντίον Όλων».
Οι συλλήψεις πράγματι τους αιφνιδίασαν, όμως όλο το προηγούμενο διάστημα- που μεσολάβησε από την δολοφονία του Παύλου Φύσσα μέχρι την βίαιη προσαγωγή τους στην ΓΑΔΑ- ο Μιχαλολιάκος είχε προλειάνει το έδαφος. Προετοιμασία που ανέλαβε να ολοκληρώσει ο Χρήστος Παππάς που παρέμενε ασύλληπτος και παραδόθηκε ένα 24ωρο αργότερα, στην διάρκεια του οποίου έβαλε τις τελευταίες πινελιές στο σχέδιο που είχε επεξεργαστεί ο Μιχαλολιάκος.
Αυτό αποδεικνύει πρώτον: ότι η Χρυσή Αυγή περίμενε ήδη το χτύπημα των αρχών- ίσως με όχι τόσο άμεσο τρόπο- και ότι δεν κάθισε με σταυρωμένα τα χέρια. Η εξέλιξη αυτή καταρρίπτει τους ισχυρισμούς ότι δήθεν «τέλος η Χρυσή Αυγή».
Κατά δεύτερον εξίσου ασφαλείς πληροφορίες λένε ότι παράλληλα με την αλλαγή του ονόματος της Χρυσής Αυγής που έχει ήδη δρομολογηθεί και θα ανακοινωθεί με τον τρόπο και τον χρόνο που θα επιλέξει ο Νίκος Μιχαλολιάκος, το νέο μανιφέστο που θα πλασάρει τον ιδεολογικοπολιτικό μανδύα της οργάνωσης ετοιμάζεται πυρετωδώς. Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε από το ρεπορτάζ, το μανιφέστο το κρατάει στα χέρια της η σύζυγος του Μιχαλολιάκου και οι τελικές πινελιές αναμένεται να μπουν από τον ίδιον εν ευθέτω χρόνο.
Όλα τα παραπάνω συνάγουν στο συμπέρασμα πως οι εκτιμήσεις ότι «όλα τέλειωσαν με την Χρυσή Αυγή»  επιφέρουν τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα. Αυτό ας το λάβουν σοβαρά υπ όψη τους όσοι δημιουργούν συνθήκες πολιτικού πανηγυρισμούς τέτοιες ώρες που η κοινωνία είναι ιδιαίτερα επιφυλακτική σε όσα ακούει και βλέπει.


Read more: http://www.newsbomb.gr/politikh/story/352229/allazei-onoma-i-hrysi-aygi#ixzz2gOskeehl