Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Εξευτελισμός! Έβγαλαν φακέλους για έρανο στο “δείπνο με επενδυτές” του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ!

20131004-202228.jpg

ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΕΥΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟ ΓΙΑ ΑΠΑΤΕΣ ΚΛΙΝΤΟΝ ΠΟΥ ΘΗΣΑΥΡΙΣΕ ΣΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ενω ακομα δεν εχει διωχθεί απο Ελληνική αρχή για ενδεχόμενη εσωτερικη πληροφορηση λόγω των σχέσεων του με τον Παπανδρεου!
ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ: Οι… ”κροίσοι Ομογενείς” της Hellenic Ιnitiative (”Ελληνική Πρωτοβουλία”), που θα… έκαναν ”μεγάλες επενδύσεις” στην Ελλάδα και άλλα γραφικά, στην εκδήλωση-δείπνο, 3 Οκτωβρίου στο Μανχάτταν, με την παρουσία Σαμαρά, έβαλαν… φακέλους(!!!) στα τραπέζια ζητώντας από τον κόσμο ”να δώσει ότι έχει ευχαρίστηση” γιά την Ελλάδα !
Το μήνυμα της Ομογένειας ξεκάθαρο:
- ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ αφιλότιμοι, που πουλάτε ψεύτικες ελπίδες στους απελπισμένους ‘Ελληνες γιά δήθεν ”μεγάλες επενδύσεις”, γιά να κάνετε ”φιγούρες” και διασύρετε τον απόδημο Ελληνισμό. Ντροπή σας, που παίζετε με τον πόνο της εξαθλιωμένης Ελλάδας.

- Nτροπή και στα ΜΜΕ στην Ελλάδα, που προβάλουν τους ”παπατζήδες”, παραπληροφορώντας ξεδιάντροπα τον ελληνικό λαό.
Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ: Στο ”τιμητικό δείπνο”, με την παρουσία του πρωθυπουργού της Ελλάδας (που… χειροκροτούσε!), τίμησαν και τον επικεφαλής του τουρκικού λόμπι, γιά τις… ”υπηρεσίες του στον Ελληνισμό” !!!
Γιά 14 μήνες τα ίδια και τα ίδια (δηλώσεις, τιμητικά δείπνα, συναντήσεις κλπ), αλλά ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ οι επενδύσεις; Τώρα ”ξέχασαν” τις επενδύσεις και μιλάνε γιά…φιλανθρωπία.
Tα ”Κοσμικά δείπνα” στο Μανχάτταν με ”παπατζήδες”, που ΘΑ κάνουν ”επενδύσεις” στην Ελλάδα, αλλά αυτές ΔΕΝ γίνονται ποτέ.
Οι δηλώσεις ”συμπάθειας” του (φιλοχρήματου) Μπιλ Κλιντον, το ‘Ιδρυμα το οποίου κατηγορείται για οικονομικές και άλλες ατασθαλίες.

kalami.net