Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Μετα τον Σαρκοζί, ολική επαναφορά του Μπερλουσκόνι με πρωτιά στις δημοσκοπήσεις! Καποια στιγμη θα ξυπνήσουμε και εμείς…

20131012-150135.jpg
Ιταλοί και Γάλλοι ξύπνησαν νωρις και ετοιμάζονται να απαλλαχθούν οριστικά απο τις σοσιαλφασιστικές συμμορίες. Στην Ελλάδα δυστυχώς ανεχόμαστε την εξουσια των απολιθωμάτων του παπανδρεϊσμού – Σημιτισμού με υπουργούς τύπου Στουρνάρα και πρωθυπουργό… Παπαδήμο! Απο κοντα και τα πολιτικά εκτρώματα – δημιουργήματα του “συστήματος ΠΑΣΟΚ” με υπουργικούς θώκους σε θέσεις κλειδιά. Νέα άνοδο της κεντροδεξιάς του Σ. Μπερλουσκόνι, αποκαλύπτει δημοσκόπηση
Υπεροχή της κεντροδεξιάς του Μπερλουσκόνι στην πρόθεση ψήφου, παρουσιάζει δημοσκόπηση της εταιρείας Swg, που δημοσιεύεται σήμερα στην εφημερίδα «Κορριέρε Ντέλλα Σέρα».
Η κεντροδεξιά συμμαχία συγκεντρώνει το 35,4% της πρόθεσης ψήφου, έναντι του 32,9% που συγκεντρώνει η κεντροαριστερά.
Το κίνημα «Πέντε Αστέρων» του Μπέπε Γκρίλο βρίσκεται στο 20%, ενώ η κεντρώα συμμαχία με επικεφαλής τον πρώην πρωθυπουργό, Μάριο Μόντι, «πείθει» ποσοστό 6,3% του στατιστικού δείγματος.
Οι σχολιαστές τονίζουν πως είναι όντως εντυπωσιακό ότι μέσα σε μια εβδομάδα, η κεντροδεξιά συμμαχία κατάφερε να ανατρέψει το όλο σκηνικό, ξανακερδίζοντας την πρώτη θέση σε ό,τι αφορά την πρόθεση ψήφου των ιταλών.

Άντε και στα δικά μας…