Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Αποστάσεις από τον Φαήλο Κρανιδιώτη παίρνει η ΝΔ - Έκτακτη συνάντηση με Παπαμιμίκο

"Να είναι πιο προσεχτικός στις δηλώσεις του", ζήτησε ο Ανδρέας Παπαμιμίκος από το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ. "Η ΝΔ πρέπει να προσεγγίσει τους ψηφοφόρους της ΝΔ", επιμένει ο Φ. Κρανιδιώτης
Αποστάσεις τηρεί η επίσημη ΝΔ από τον Φαήλο Κρανιδιώτη, μετά την πολιτική θύελλα που προκάλεσαν τα όσα προκλητικά είπε για την Χρυσή Αυγή και ειδικά για την ανάρτησή του στο Διαδίκτυο: "εγώ δεν βρίζω πατριώτες, δεν βρίζω εθνικιστές, φυλάω τις 'σφαίρες' μου για τον αληθινό αντίπαλο".
Σύμφωνα με επίσημες πληροφορίες από "Το Βήμα", ο κ. Κρανιδιώτης εμφανίστηκε στα γραφεία της ΝΔ και είχε κατʼ ιδίαν συνάντηση με τον γραμματέα του κόμματος Ανδρέα Παπαμιμίκο, ο οποίος τον κάλεσε για διευκρινίσεις.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Παπαμιμίκος επισήμανε στον κ. Κρανιδιώτη, ο οποίος είναι και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος, ότι τα όσα ανέφερε αποτελούν προσωπικές απόψεις και δεν εκφράζουν την επίσημη ΝΔ, ενώ του ζήτησε να είναι πιο προσεκτικός, για να μην εκτίθεται η παράταξη.
Από την πλευρά του, ο κ. Κρανιδιώτης υπογράμμισε στον κ. Παπαμιμίκο ότι κάποιες από τις φράσεις του σκοπίμως παρερμηνεύθηκαν και διευκρίνισε πως ήταν μεταφορικά τα όσα είπε για τις σφαίρες, ήταν εντός εισαγωγικών και αναφερόταν στα πολιτικά επιχειρήματα.
Σχετικά με την Χρυσή Αυγή, υποστήριξε πως τα όσα είπε δεν αφορούν την ηγεσία του, αλλά τους ψηφοφόρους, τους οποίους πρέπει να προσεγγίσει η ΝΔ.