Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Εγκάρδιος χαιρετισμός του Τέρενς Κουΐκ στον Κώστα Καραμανλή


Στιγμιότυπο από τον Αγιασμό στη Βουλή

 
Με ένα πλατύ χαμόγελο ανέβηκε τον τρίτο διάδρομο στην αίθουσα της Ολομέλειας ο βουλευτής Επικρατείας των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» κ. Τέρενς Κουΐκ για να χαιρετήσει τον πρώην πρωθυπουργό κ. Κώστα Καραμανλήμόλις τον είδε στα «ορεινά έδρανα» τηςΝέας Δημοκρατίας.
Ο κ. Κουΐκ έδωσε χειραψία και στη συνέχεια αγκάλιασε τον πρώην πρωθυπουργό με τον οποίο είχαν ολιγόλεπτη συζήτηση για τις πολιτικές εξελίξεις.
Ο κ. Καραμανλής ήταν πολύ προσεκτικός στις απαντήσεις που έδινε στις ερωτήσεις του έμπειρου δημοσιογράφου και βουλευτή, όπως λένε οι ωτακουστές.

Ο πρώην πρωθυπουργός φέρεται να μην απάντησε και σε ερωτήσεις σχετικά με διάφορα σενάρια που κυκλοφορούν -δήθεν με τις απόψεις που μεταφέρουν κάποιοι υποτιθέμενοι συνομιλητές του- επί παντός επιστητού. «Το ψέμα έχει κοντά πόδια», ακούστηκε ένα σχόλιο από το μπροστινό έδρανο όπου καθόταν ο βουλευτής Πέλλας κ. Δάνης Τζαμτζής.
Για όσους δεν γνωρίζουν, η φιλία και η γνωριμία ανάμεσα στους κυρίους Καραμανλή και Κουΐκ είναι παλιά και οφείλεται στον αείμνηστο ΕθνάρχηΚωνσταντίνο Καραμανλή γι' αυτό και όσα σενάρια αν διαβάσετε θα αποτελούν απλώς ιστορίες δημοσιογραφικής φαντασίας.
Το θέμα είναι ότι όσο περνά ο καιρός, ο κ. Καραμανλής συγκεντρώνει γύρω του όλο και περισσότερους βουλευτές που αναγνωρίζουν την πολιτική του προσπάθεια, όχι μόνο από τη Ν.Δ. και τους «ΑΝ.ΕΛ.», αλλά και από την αξιωματική αντιπολίτευση!