Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΥΓΑΔΕΥΕΙΣ ΤΟΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑ ΤΗΣ ΕΘΝΟΚΤΟΝΙΑΣ, ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ;


Μια χούφτα ηρωικοί εισαγγελείς, ξετυλίγουν βημα – βημα το σχεδιο καταστροφής της Ελλάδας. Σε κάθε βήμα, αποκαλύπτεται και άλλη μια πτυχή της ολέθριας δράσης του Γιώργου Παπανδρέου. Ένας ολέθριος μηχανισμός για τον οποίον όσοι τολμούσαμε να μιλήσουμε, βαπτιζόμασταν περιθωριακοί και συνωμοσιολόγοι απο τα καθεστωτικά ΜΜ”Ε”.

Απόλυτος συνεργός της συμμορίας Κλίντον – Σόρος, της συμμορίας που αιματοκύλισε τα Βαλκάνια και την Μεσόγειο για να δημιουργήσει κράτη – μαριονέτες, failed states, με εσωτερικό χάος και
εκποίηση φυσικού πλούτου. 

Ενορχηστρωτής της συμμορίας των κερδοσκόπων που θησαύρισαν απο την μεθοδική διάλυση της χώρας. Από τις υποκλοπές, τις πυρκαγιές, τους αγωγούς εως τους τιτανικούς και τα  CDS, καθε βημα προς τον όλεθρο ειχε την γλίτσα της στενής ή ευρύτερης συμμορίας  του. Καθε νεκρός Έλληνας, γεννημένος ή αγέννητος, ήταν καποια αργύρια στους λογαριασμούς των ρουμπινηδων, των καλαμποκανθρώπων, των Γριβεων και των κονδυλοφόρων της διαπλοκής.

Μπορεί λοιπόν ο Πεπόνης να καρατομήθηκε. Υπάρχουν όμως δεκάδες, εκατοντάδες “πεπόνηδες” που θα πολεμήσουν μέχρις εσχάτων για να οδηγήσουν τον γενοκτόνο στο εδώλιο των εγκλημάτων του. Αυτόν και καθε έναν από τους συνεργούς του. Δεξιούς και αριστερούς. Τραπεζίτες και “ανακρίτριες”. Τους εχει καταγράψει όλους τους η ιστορία.

Όσο εσύ Αντώνη Σαμαρά τον καλύπτεις, περνάς από το στάδιο της “ανεπάρκειας” στην άμεση συνέργεια. 

Απαιτείται τωρα υπερκομματική κυβέρνηση με ΜΟΝΑΔΙΚΟ σκοπό την εξόντωση κάθε μέλους των ενόχων του Ελληνικού ολοκαυτώματος. Απαιτείται τώρα μία Νυρεμβέργη, αυτη που στην Ελλάδα δεν έγινε ποτέ, ώστε να εντοπιστούν και να λογοδοτήσουν ντόπιοι και ξένοι τοπαλοσμάνηδες όπως έπραξαν οι Ισραηλινοί. Ειδ’ άλλως, να είστε σίγουροι πως οι εμπνευστές της Ελληνικής γενοκτονίας θα λάβουν την λαϊκή δικαιοσύνη κατά τα πρότυπα των Αρμένιων αντιφασιστών αγωνιστών. Δεν θα ξεφύγει ούτε ένας. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για τις επόμενες γενιές. 

http://olympia.gr/2013/11/01/%CF%89%CF%83-%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%B5-%CE%B8%CE%B1-%CF%86%CF%85%CE%B3%CE%B1%CE%B4%CE%B5%CF%85%CE%B5%CE%B9%CF%83-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B9%CF%84%CE%B5%CE%BA%CF%84%CE%BF%CE%BD%CE%B1/