Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Τα όρνεα του ΠΑΣΟΚ! Οργή της οικογένειας Φύσσα για την αφίσα της νεολαίας των διεφθαρμένων…


20131113-100641.jpg

Την έντονη αντίδραση της οικογένειας του Παύλου Φύσσα, προκάλεσε η απόφαση της Νεολαίας του ΠΑΣΟΚ να χρησιμοποιήσει τη φωτογραφία του στην αφίσα για την 40η επέτειο του Πολυτεχνείου, μαζί με αυτές των Λαμπράκη, Τεμπονέρα και Πέτρουλα.
Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο συνήγορος της




οικογένειας, Γιώργος Μαραγκός σχολίασε σχετικά: “Μας δημιούργησε έκπληξη, οργή και αγανάκτηση. Ο Παύλος Φύσσας δεν τους ανήκει για να τον βγάζουν στις κομματικές τους αφίσες. Ο Φύσσας δεν ανήκε στο χώρο τους. Είχε βαθιά αριστερές ιδέες. Αντιστεκόταν σε ότι έχει συμβεί στην ελληνική κοινωνία και ήταν αντιμνημονιακός”.
“Προσπαθούν να καπηλευθούν τον Παύλο Φύσσα και τη δολοφονία του”, προσέθεσε και είπε πως “καταδικάζουμε αυτές τις ενέργειες και τους παραδίδουμε στην κρίση του ελληνικού λαού. Κάποτε πρέπει να ζητήσουν συγγνώμη”.
Από την πλευρά του, ο Π. Ρήγας από το ΠΑΣΟΚ είπε ότι: “Η θυσία ενός ανθρώπου και ο θάνατός του που δεν έγινε με τυχαίο τρόπο συνδυάζεται κατά κάποιο τρόπο με το Πολυτεχνείο” και εξήγησε ότι μόνο έτσι μπορεί να δικαιολογήσει την αφίσα. Όμως, ξεκαθάρισε ότι έχει πάρα πολλές ενστάσεις για την συγκεκριμένη αφίσα.
news247.gr