Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

"ΠΟΙΝΙΚΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗ ΤΩΝ ΝΕΑΡΩΝ"

.Κρίσιμη μαρτυρία για την δολοφονία των δύο νεαρών μελών της Χρυσής Αυγής φέρεται να έχει στη διάθεσή της η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες την έδωσε ένας ποινικός κρατούμενος "φωτογραφίζοντας" τον εκτελεστή.

Πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της Espresso αναφέρει ότι ο κρατούμενος για μία πολύ σοβαρή ποινική υπόθεση αναγνώρισε το πρόσωπο που φαίνεται σε βίντεο από την δολοφονική επίθεση και ότι σύμφωνα με την Αστυνομία το ίδιο πρόσωποσυμμετείχε στην επίθεση στο Alter και στο Α.Τ. Αγίας Παρασκευής.

Με τον τρόπο αυτό οι αρχές συνδέουν την δολοφονία με τις οργανώσεις ΟΠΛΑ και Σέχτα Επαναστατών, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Espresso.

Ο δράστης που απεικονίζεται σε βίντεο δείχνει να κινείται με τον ίδιο χαρακτηριστικό τρόπο, με εκείνον που επίσης συνελήφθη από κάμερα να πυροβολεί κατά αυτοκινήτων στον τηλεοπτικό σταθμό στο Μπουρνάζι.

"Έχει το ίδιο βάδισμα, ίδια σωματοδομή ενώ κρατά με τον ίδιο τρόπο το όπλο και στις δύο επιθέσεις. Ένας τρόπος που δείχνει πως δεν έχει τη διεθνώς αναγνωρισμένη εκπαίδευση για τον τρόπο που πρέπει να κρατάς ένα πιστόλι την ώρα που στοχεύεις" δήλωσε στην εφημερίδα εμπειρογνώμονας σε θέματα τρομοκρατίας
http://www.agioritikovima.gr/koin%CE%BFnika/32531-poinikos-anagn%CE%BF