Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

ΞΟΑΝΑ ΑΓΡΙΕΜΕΝΑ ......... ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ‏ !


Οι κινησεις, οι σιωπες οι φωτισμοι,αυτα τα κερινα προσωπα που κουβαλα το νυχτερινο τραμ, τα φωτισμενα παραθυρα που πισω τους κρυβουν αρρωστημενες ζωες, αυτοι οι παραξενοι ηχοι του δρομου αραγε τι να σημαινουν για εμας.Και εμεις; Αυριο μεθαυριο,θα ειμαστε ακομη εδω η θα 
βρισκομαστε αραγε καπου μακρυα; Ολοι στεκουν μεσα σ' αυτην την συγχιση των ημερων.Χαροποιοι στεκουν διπλα μας, μονο οι λεοντες και οι υαινες των καιρων.Οσμιζονται ζεστη σαρκα αυτες αυτες οι συγγενικες αγελες του κοσμου που ενωθηκαν για να μας γονατισουν ξανα, μεσα σ' αυτα τα ρημαγμενα χρονια. 
Ο Εφιαλτης δουλευει υπομονετικα εδω και γυριζει παντα πισω πρωτος.Και τουτη την ωρα ο καθενας απο εμας νιωθει πως ειναι ο ιδιος και μια αντιφαση ζωης. 
Μιλησαν τοσο πολυ οι ανθρωποι τα τελευταια χρονια.Πατηθηκαν.Μισηθηκαν.Δολοφονηθηκαν.Τιποτε πια εδω δεν απεμεινε Και τωρα οι επιτηδειοι καταφεραν και ερριξαν την ελληνικη αμηχανια, οχι μονο μεσα στην εποχη αλλα και μεσα στις συνειδησεις που...τρεμουν.Μεσα σε μια κοινωνια που αλληλοσφαζετε εν πεποιθησει.

Δυναμεις παρα φυση προσπαθοιυν εδω να βεβηλωσουν την ζωη.
Αν ειναι ποτε δυνατον αυτο Θεε μου.

Αυτοι οι Αυνανες της ζωης προσπαθουν να ξεριζωσουν απ' εδω την σπορα του τοπου.
Να καταργησουν τον Ερωτα.Να χωρισουν τον Δαμωνα απο τον Φειδια.Να αφαιρεσουν απο τον ανθρωπινο εγκεφαλο τον...χυμο του. Την ομορφη φαντασια.

Αυτα τα τερατα της πλασης μετεβαλαν τον ανθρωπο σε αναπηρο της πραγματικοτητας.
Ο απολυτος ορισμος του τραγικου επανηλθε στην χωρα που γεννησε την Τραγωδια
Η χωρα...εαλω.Και γυρω επικρατει μια εικονικη πραγματικοτητα.Πονος και θανατος μυριζει μονο εδω.

Ματωμενοι ημιθεοι εμεις, κυνηγημενοι μες την χωρα μας με τα κορμια μας πληγωμενα...γονατισαμε και πεσαμε στο χωμα.Κραταμε ακομη στα χερια μας τα πατρωα πιστοποιητικα που μας τα βεβηλωσαν κι αυτα και φτασαμε τωρα να ζητιανευουμε δανεια απο τα διεθνη παζαρια αυτων που θελουν την εξοντωση μας.

Και η Υφηλιος ολη αναρωτιεται.[Αυτη ειναι η ρατσα που αποδεικνυει πως αγαπαει παραφορα τη ζωη;]

Κι αυτοι οι πολιτικοι που στεκουν αναμεσα μας και χασκολογουν;Αυτοι οι εμποροι των ψυχων δεν ειναι μονο πως μας ληστεψαν.Δεν ειναι που μας προδωσαν στα ξενα συμφεροντα.
Αυτο που μας ποναει περισσοτερο απ' ολα ειναι που μας εκλεψαν...τα ονειρα που καναμε για το μελλον.
Αυτα που ανηκαν μονο στα παιδια μας.

Πολιτικοι εμποροι των ψυχων κερδισατε την υστεροφημια σας.Μπραβο.
Με την Ιερη αγανακτηση που με κατεχει σας ορκιζομαι στον Θεο μου οτι γρηγορα θα σας εξοντωσουμε με τον τροπο αυτο που σας αξιζει΄
Ανοητοι.Εδω το Απολλωνειο φως ποτε δεν πεθαινει.
Κι ευτυχως που η αγνοια του θυτη δεν γνωριζει οτι στα μερη τα δικλα μας ,ναι εδω ο καιρος γυριζει και αλλαζει παντα πορεια.Απο το σημειο παντα του Βορρια ερχεται η κοσμοχαλασσια.Κι απο τα ακρογιαλια αυτα του Ομηρου.

Εδω εσας μονο ο θανατος σας καρτερα.

Γιατι αυριο που θα ξημερωσει εδω θα δειτε πως εμεις για λιγο μονο γονατισαμε και πεσαμε στο χωμα.

Γιατι ευτυχως παντα στις δικες μας παραξενες σελιδες της Ιστοριας, οι πεισματαρικες ψυχες μας γνωριζουν στη ζωη να κανουν νυχθημερον περιπολια.

Εσεις κολλεγιοπαιδα του Χαρβαντ δεν γνωριζετε πως καθε φορα που μνας ματωνουν εμας στην Ιστορια, μας τραυματιζουν και μας ριχνουν στο χωμα μονο ...για λιγο.Εμεις εκει ξεκουραζομαστε κι απο εκει μεσα ακουμε ακομα να μας μιλουν οι φωνες των προγονων.
Μυριζουμε το χωμα και το αρωμα της μνημης αναβει τα κυτταρα μας.

Και στον τοπο αυτο μεχρι το τελος του κοσμου μαθαμε να σηκωνουμε μονοι μας τον Σταυρο της Αναγκης μας και της Αληθειας μας.

Αυτην ειναι η αληθεια που θα στραγγαλιζει καθε φορα την προδοσια που θα στηνετε.
Καθε φορα εδω κι ενας εθελοντης του Ναζωραιου και του Πλατωνα θα σηκωνεται αργα απο το χωμα.

Κι υστερα απ' αυτον θα ακολουθει και ο επομενος.Μεχρι να γινουμε ολοι μυριαδες.
Ειμαστε ο ιδιος λαος που δεν τουρκεψε.Δεν Φραγεψε.Και στην Ιστορια του αντιμετωπισε συνολικα 250 βαρβαρους.

Μεσα σ' ενα Ζαλλογγο χορεψε για να..πεθανει.

Μεσα απο ενα Κουγκι αυτοπυρποληθηκε και απεδειξε στους αλλους λαους οτι ειμαστε οι μονοι που γνωριζουμε και αξιωνομαστε να πεθαινουμε ορθιοι ακομα και μεσα απο ενα τετοιον θανατο που μας σκορπισατε.

Με υψωμενη γροθια θα περασουμε μακρυα και περα απο τον εφιαλτη μεσα στον οποιο εσεις μας κλεισατε.

Γιατι Ελληνας σημαινει να αισθανεσαι και να αντιδρας κατ' ορισμενο τροπο.Τιποτε αλλο.

ΞΟΑΝΑ ΑΓΡΙΕΜΕΝΑ.Σας ορκιζομαι στον Θεο μου πως για εσας θα ερθουν νυχτες που θα βελαζετε ετσι ασκοπα και θα πινετε μονο αμετρητο σκοταδι.

Ομοιο με την καταρα του λαου μου θ'αναι

Να μας καρτερατε...........

Xara Koutra

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ
http://www.triklopodia.gr/2013/11/blog-post_3650.html