Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

ΝΑΙ! ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΕΙΠΕ (και) ΑΥΤΟ “Αντιδρούν αυτοί που μετέτρεψαν την ΕΡΤ σε παραμάγαζο”

PASOKTelosL

Στην χώρα της “φαιδράς” πορτοκαλέας, όλα μπορούν να ακουστούν, πριν από λίγο το ΠΑΣΟΚ έβγαλε ανακοίνωσ στην οποία κάνει επίθεση εναντίον “όλων όσων μετέτρεψαν την ΕΡΤ σε παραμάγαζο για την εξυπηρέτηση κομματικών σκοπιμοτήτων” προσθέτοντας ταυτόχρονα ότι «η αποκατάσταση της νομιμότητας, η ελεύθερη και καθολική λειτουργία της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης είναι επιβεβλημένο καθήκον των συντεταγμένων αρχών της πολιτείας για την προστασία του δημοσίου συμφέροντος».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο τύπου του ΠΑΣΟΚ οι μόνοι που αντιδρούν «είναι αυτοί που μετέτρεψαν την ΕΡΤ σε παραμάγαζο για την εξυπηρέτηση μικροκομματικών συμφερόντων καλύπτοντας μια μικρή μειοψηφία εργαζομένων.

Κανείς σήμερα δεν μπορεί στο όνομα του λαϊκισμού και του τυχοδιωκτισμού να σταματήσει την αναβάθμιση της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης».

Όπως αναφέρει η Χαριλάου Τρικούπη:

«Η συνέχιση της παράνομης κατάληψης της ΕΡΤ στρέφεται εναντίον των εργαζομένων που αν και έχουν αξιολογηθεί αξιοκρατικά δεν μπορούν να πιάσουν δουλειά, κατά της ανασυγκρότησης και αναβάθμισης της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης, κατά της προετοιμασίας της Ελλάδας εν όψει της ανάληψης της προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

Τι να πούμε τώρα;

Nα υπενθυμίσουμε τι “χρώμα” έχει η πλειοψηφία των εργαζομένων στην ΕΡΤ;

Σώστά μαντέψατε πράσινο, και τους βρίζουν και από πανω, καιτους κατηγορούν ότι “εξυπηρετούν κομματικες σκοπιμότητες”.

Γιατί τώρα δεν ανήκουν πλέον στο ΠΑΣΟΚ , έχουν κατευθυνθεί προς ΣΥΡΙΖΑ πλευρά, όπως και η πελιοψηφία των ψηφοφόρων του άλλοτε ισχυρού ΠΑΣΟΚ

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr