Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Η απάντηση στο ερώτημα “Τον Καραμανλή ή τον κακούργο Γεωργίου”, δόθηκε χθες στο Βερολίνο.


σαμαρας μερκελ μπανανια“Τον Βαραββά! Τον Βαραββά!” αναφώνησε ο πρωθυπουργός.
ΞΕΠΕΣΜΟΣ ΚΑΙ «ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ» …του κ. Α. Σαμαρά ενώπιον της κας Α. Μέρκελ
Η “λεπτομέρεια” που δεν πρόσεξε κανείς.
Αντιγράφουμε από την απομαγνητοφώνηση των δηλώσεων (μτφρ):
“Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι όλα αυτά τα οποία γίνονται, γίνονται με τεράστιες θυσίες και με τεράστιο κόστος. Θυσίες του Ελληνικού λαού. Αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι υπάρχουν και άλλα που πρέπει να γίνουν και για τα οποία πρέπει να συνεχίσουμε. Τώρα, όμως, μπαίνουμε σε μία εποχή Ανάκαμψης, μετά από 7 οδυνηρότατα χρόνια ύφεσης.(!!!)
Τι εννοούσε ο πρωθυπουργός; Δεν ζούσε στην Ελλάδα το 2006, το 2007, το 2008;

Με τη φράση του αυτή, που κάθε άλλο παρά τυχαία μπορεί να είναι σε μια συνάντηση αυτού του επιπέδου, ο κ. Α. Σαμαράς υπονομεύει ευθέως και τον προκάτοχό του κ. Κ. Καραμανλή και την ίδια του την Παράταξη –ναι, ο Ευρωβουλευτής, Βουλευτής και Υπουργός της Κυβέρνησης Κ. Καραμανλή- και σε τελική ανάλυση, τη Χώρα του και μάλιστα διπλά:
Πρώτον, αποδέχεται, και μάλιστα αναδρομικώς από το 2007, απροκαλύπτως το εγκληματικό «φούσκωμα» του ελλείμματος του κ. Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ.  Και όχι μόνον αυτό, αλλά παρεμβαίνει ευθέως στο έργο της Δικαιοσύνης, θέλοντας να της «δείξει» ότι ο κ. Γεωργίου είναι «αθώος» ενώ αυτός κατηγορείται για το «φούσκωμα» του ελλείμματος σε βαθμό κακουργήματος.  Στο ίδιο μήκος κύματος με την «επιχείρηση» της ανακρίτριας  να «στείλει στο αρχείο» την όλη υπόθεση μέσα στο Δεκαπενταύγουστο.  Και να θυμηθούμε ότι και γι’ αυτό το ζήτημα ερευνάται η ίδια η κα ανακρίτρια!  Μ’ άλλες λέξεις διπλή επέμβαση του Έλληνα Πρωθυπουργού στο έργο της Ελληνικής Δικαιοσύνης, και δη από το Βερολίνο, παρουσία της κας Μέρκελ.  Μήπως, άραγε, του ζήτησε να κάνει κάτι τέτοιο;  Και το λέμε διότι είναι γνωστές οι θηριώδεις πιέσεις  να «αθωωθεί», πάση δυνάμει, ο κ. Γεωργίου για το έγκλημα σε βάρος του Ελληνικού Λαού, που έχει ως τώρα στοιχίσει μέτρα άνω των 7 δισ. ευρώ. Είναι ξεκάθαρο πως η καταδίκη του Γεωργίου θα ξετυλίξει το κουβάρι των εγκληματικών ευθυνών που περνά και από το Βερολίνο.
Δεύτερον, ο κ. Σαμαράς μιλάει, γενικώς, για «7 οδυνηρότατα χρόνια ύφεσης», βάζοντας στο ίδιο «τσουβάλι» Κ. Καραμανλή και Γ. Παπανδρέου.  Διότι, κατά τη ίδια τη φρασεολογία του, και τα επτά αυτά χρόνια ήταν το ίδιο οδυνηρά.  Δηλαδή για την Ελλάδα η οικονομική κρίση ήταν το ίδιο οδυνηρή και μεταξύ 2007-2009 και μετά το 2010.  Με άλλες λέξεις το ίδιο «κατέστρεψε» την Ελλάδα ο Κ. Καραμανλής που πήγε σ’ εκλογές το 2009 προειδοποιώντας για το τι έρχεται! Και το ίδιο ο Γ. Παπανδρέου που έβαλε την Ελλάδα στα Μνημόνια!
Ο κ. Α. Σαμαράς στο Βερολίνο, ενώπιον της κας Μέρκελ, συνέχισε τον “ηρωϊκό” δρόμο του κ. Κ. Σημίτη, του κ. Γ. Παπανδρέου και του ΔΟΛ κατά του κ. Κ. Καραμανλή.  Πιστεύει σοβαρά ο κ. Σαμαράς ότι κάτι τέτοιο θα το «καταπιεί» ο κ. Κ. Καραμανλής, η Παράταξη της ΝΔ και η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού;  Αν ναι, είναι μακριά νυχτωμένος.  Και η «συνέχεια επί της κοινοβουλευτικής οθόνης», και όχι μόνο. Τώρα δε γίνεται αντιληπτό πόσο εξαπάτησε το Εκλογικό Σώμα ο κ. Σαμαράς, λέγοντας προεκλογικά: «Μια Εξεταστική Επιτροπή θα γίνει, για το πώς μπήκαμε στο Μνημόνιο».  Βουλευτές της ΝΔ, πιστεύετε σοβαρά ότι ο Αρχηγός σας και Πρωθυπουργός, ύστερα από την «επίδοση των διαπιστευτηρίων του» -για δεύτερη φορά- στην κα Μέρκελ θα κάνει τέτοια Εξεταστική Επιτροπή;