Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Νέα τεράστια αποκλειστικότητα του Βήματος! Ανακάλυψε τον μυστικό διάλογο Καραμανλή – Σαμαρά για την διαγραφή Λιάπη!

http://www.larosa-ranch.com/amr/behave.gifΜετά το νερό του Καματερού, την θρυλική συνάντηση Καραμανλή Ερντογάν που δεν την συνέλαβε ο κοινός νους και την κορυφαία αποκάλυψη για τον εκβιασμό Καραμανλή με στόχο τον Στουρνάρα, το έγκριτο Βήμα αποκάλυψε άλλο ένα μεταφυσικό συμβάν.

Με την απαραίτητη λεπτότητα και μετριοφροσύνη, το Βημα σήμερα αποκαλύπτει τον διαισθητικό διάλογο που είχαν τηλεπαθητικά ο Καραμανλής με τον Σαμαρά, για το θέμα διαγραφής Λιάπη. Είναι προς τιμήν της έγκριτης εφημερίδας που δεν αποκαλύπτει τις υπερφυσικές δυνατότητες ανάγνωσης σκέψης που διαθέτει και “προσγειώνει” την αποκάλυψη σε ένα τηλεφώνημα που δεν έγινε ποτέ! Παρουσιάζοντας μάλιστα και διαλόγους!

Απόλυτη μετριοφροσύνη. Άλλωστε ο μέσος πολίτης που δεν μπόρεσε να δει το ολόγραμμα του Ερντογάν, πως θα μπορούσε να αντιληφθεί την ασυνείδητη τηλεπάθεια των δύο πολιτικών; “Κωστάκο μου, πρέπει να διαγράψω τον Λιάπη” ήταν το τηλεπαθητικό κύμα που διαπέρασε την κοσμική ύλη της διάστασης μας, την διάσταση της κοσμικότητας μας, οτιδήποτε τέτοιο τέλως πάντων. Διότι τηλεφωνική συνομιλία Σαμαρά – Καραμανλή για το θέμα, δεν υπήρξε ποτέ.

Τρολοκράτης