Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ - ΓΙΑΤΙ; Εκτόξευση S-300: Η Ελλάδα του θριάμβου - E.Bενιζέλος: Η Ελλάδα της εθνικής ήττας

Στην Κρήτη η Ελλάδα γιόρταζε: Μια εντυπωσιακή εκτόξευση του κορυφαίου αντιαεροπορικού / αντιβαλλιστικού βλήματος στο ΝΑΤΟ που μόνο η Ελλάδα έχει σε υπηρεσία - πλέον - με ακρίβεια και αξιοπιστία που άφησε όλους τους ξένους που παρακολουθούσαν, άφωνους.
Δεν μπορούσαν να πιστέψουν πώς μετά από 15 χρόνια στα κιβώτια ένα τόσο εξαιρετικά πολύπλοκο σύστημαλειτούργησε "ρολόϊ". Αλλά έγινε. Γιατί εργάστηκαν σκληρά τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, οι στρατηγικοί σύμμαχοι στήριξαν δωρεάν (δεν έλαβαν καμία αμοιβή οι Ρώσοι που βοήθησαν την όλη προσπάθεια) και η πολιτική ηγεσία έδειξε αποφασιστικότητα.
Στην Αθήνα, αντίθετα, είχαμε "εθνική κηδεία": Το αφεντικό, ο Ε.Βενιζέλος (γιατί απ'ότι φαίνεται σε αυτή την κυβέρνηση ο Ε.Βενιζέλος είναι το αφεντικό) τρελάθηκε και τα πουλάει τζάμπα στην Τουρκία:Υφαλοκρηπίδα, ΑΟΖ και de facto αποδοχή τα περί "τουρκικής μειονότητας" στην Θράκη.
Αποκαλύφθηκε ότι για πρώτη φορά τον Σεπτέμβριο του 2013, στη συνάντηση Ελλήνων και Τούρκων διαπραγματευτών στην Κωνσταντινούπολη, τέθηκαν θέματα ανατολικής Μεσογείου και ΑΟΖ, επί της ουσίας δηλαδή ενοποιήθηκε η συζήτηση για όλες τις θαλάσσιες ζώνες σε όλη την έκταση των ελληνοτουρκικών συνόρων.
Η Ελλάδα που προσκυνάει το νεο-οθωμανισμό.
Δύο διαφορετικές Ελλάδες, που δεν δεν συναντώνται πουθενά.
Η Ελλάδα των πατριωτών, η Ελλάδα των Ελλήνων και η Ελλάδα του Ευάγγελου Βενιζέλου και των άλλων κρυφών μειοδοτών που κρύβονται από πίσω του.
Μια σύγκρουση που θα κρίνει το μέλλον της χώρας.
Απλά θα θέλαμε να μάθουμε ποια είναι η γνώμη του Αντώνη Σαμαρά για το ξεπούλημα Βενιζέλου...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr