Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: 17 ΕΚ. ΜΙΖΑ ΕΔΩΣΕ Η DAIMLER – BENZ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΗΜΙΤΗ. Κύριοι εισαγγελείς, δικαστική συνδρομή ζητήσατε από τις ΗΠΑ;


daimler benz miza 1Σας το λέμε για να μην αναγκαστούν τα παιδιά μας να αναζητούν δικόγραφα μετά από 15 χρόνια για τις ενδεχόμενες ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ μίζες σε υπουργούς και επιτροπάρχες.

Σύμφωνα λοιπόν με την Αμερικανικη δικαιοσύνη, η Daimler μέσω των αντιπροσώπων της, μοίρασε μίζες ύψους 17 εκατομμύρίων γερμανικών μάρκων σε Έλληνες αξιωματούχους για να προωθήσει τα οχήματα της.

Αυτό αναφέρεται ρητά και κατηγορηματικά στο δικόγραφο που ακολουθεί (και είναι βεβαίως ολόκληρο στην διάθεση της δικαιοσύνης) για το οποίο στην Ελλάδα δεν έχει γίνει ακόμα καμμία ενέργεια!

Μπορεί οι υπουργάρες εκτός από τις βαλίτσες να οφείλουν αιώνια ευγνωμοσύνη στους αντιπροσώπους για τις κουρσάρες που έπαιρναν ΔΩΡΟ, εκτός από τις βαλίτσες, σήμερα όμως η δικαιοσύνη δεν έχει το δικαίωμα να σιωπά. Ακόμα και από αυστηρό προσωπικό συμφέρον. Πρέπει να καταλάβετε πως ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ουτε οι διαπλεκόμενοι υπουργοί ούτε οι νταβατζήδες των ΜΜ”Ε” για να σας “προάγουν”. Ήλθε η ώρα. ΤΟΛΜΗΣΤΕ.

daimler benz miza 2ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ (Κύριοι εισαγγελείς). Ποιά είναι τα μπουμπούκια; Ε, δεν θέλει και πολύ σκέψη. Τα στελέχη του σημιτιστάν, της χρυσής πενταετίας κατά Στουρνάρα. Τώρα καταλάβαμε όλοι τι ακριβώς εννοούσες “χρυσή” Γιάννη Στουρνάρα.

daimler benz miza 3