Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ! Πώς ο Σαμαράς κορόιδεψε τον ελληνικό λαό το 1993 με το ΠΑΣΟΚ


Άλλο έψαχνα και άλλο βρήκα στο εσύ σωλήνας, στο youtube δηλαδή. Οι πρώτες δηλώσεις του Αντώνη Σαμαρά ως αρχηγού της ΠΟΛΑΝ όταν οριστικόποιήθηκαν τα αποτελέσματα των εκλογών του 1993.

του Στρατή Μαζίδη

Σημειώνω ορισμένα:

Το μεγάλο ρήγμα στο διπολισμό

Η ανανέωση της πολιτικής μας ζωής

Από δω και πέρα η Ανοιξη θα πρωταγωνιστήσει στις πολιτικές εξελίξεις του τόπου

Η δική μας παρουσία ανέκοψε την παντοκρατορία των 180 βουλευτών που αλλιώς θα έπαιρνε εκ του ασφαλούς το ΠΑΣΟΚ και έτσι είναι χρονομετρημένη πολιτικά η ζωή του χθες στο πολιτικό σκηνικό της πατρίδας μας. Γρήγορα θα έχουμε και πάλι πολιτικές εξελίξεις με πρωταγωνιστή την Πολιτική Ανοιξη.

Και πράγματι ο κος Σαμαράς το 1995 με την εκλογή προέδρου δημοκρατίας, ως γνήσιος κωλοτούμπας, αφού πρόδωσε το Μητσοτάκη, πρόδωσε και τις δηλώσεις του δίνοντας παράταση 15 χρόνων στη...χρονομετρημένη πολιτικά ζωή του χθες εκλέγοντας πρόεδρο έναν αποτυχημένο πολιτικό αρχηγό που δεν κατάφερε ούτε βουλευτής ως τέτοιος να εκλεγεί.

Η συνέχεια γνωστή. Την έχουμε πει χίλιες φορές. Σημίτης > Ιμια > Ελσίνκι, Μαδρίτη > Οτσαλάν > Χρηματιστήριο > Ευρώ > Ολυμπιακοί Αγώνες > Γιωργάκης > Θάνατος > Αντώνης νεκροθάφτης. 

Αλλά ο παραμυθιασμένος ελληνικός λαός τον εξέλεξε πρωθυπουργό το 2012 όταν μόλις 10 μήνες πριν είχε κάνει άλλη μια κωλοτούμπα στις πολιτικές του θέσεις.

Θαυμάστε τον! Το βίντεο είναι από το αρχείο του κου Ανδρέα Χατζηνικολάου

http://www.triklopodia.gr/2014/01/1993.html#.UtloOxBYnIU