Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

ΕΚΤΑΚΤΟ: Αυτός είναι ο κατηγορούμενος που οδηγεί την δικαιοσύνη στην Ελβετική εταιρεία του Παπανδρέου!

ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΟΡΡΗΣΕΝΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΚΡΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ!

Πρόεδρος στην αμαρτωλή εταιρεία “μπροστινός” των οφσορ Γριβέα και συνεργάτης του Κοντομηνά και έδρα την “βιτρίνα” της εταιρείας του Ανδρίκου Παπανδρέου!

Το όνομα “Ιωάννης Ρόρρης” δεν ήταν από τα τρανταχτά της δικογραφίας για την ληστεία του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. Αποδεικνύεται όμως το πρόσωπο κλειδί για την αποκάλυψη της διαδρομής του μαύρου χρήματος που διακίνησε η εγκληματική οργάνωση μέσω υπεράκτιων εταιρειών με κατάληξη την Ελβετία! Οι κινήσεις της Πόπης Παπανδρέου αποδεικνύονται μεθοδικές αφού πίσω από το πόρισμα, ο Ρόρρης είναι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ Κοντομηνά, Γριβέα και του Ελβετικού γραφείου “βιτρίνα” όπου εδρεύει και η εταιρεία του Ανδρίκου Παπανδρέου!

Ο Ιωάννης Ρόρρης λοιπόν είναι το κεντρικό πρόσωπο που συνδέει τους βασικούς κατηγορουμένους αφού έχει συνεργαστεί με όλους στο παρελθόν, δημιουργώντας έτσι της προϋποθέσεις συνένωσης των κακουργημάτων αφού όλα δείχνουν πως τα εγκλήματα δεν ήταν αποσπασματικά αλλά καλά οργανωμένα. Εξ ου και η “ομοφωνία” φαινομενικά άσχετων προσώπων στην επικοινωνιακή τακτική που ακολουθούσαν όλο αυτό το χρονικό διάστημα.

Είναι ο τ. πρόεδρος της “αμαρτωλής” Post Credit από όπου άνοιξε η κερκόπορτα στις επίμαχες χρηματοδοτήσεις για τις οποίες κατηγορείται αυτή την στιγμή.

rorris vatsika morges

Εϊναι στενός συνεργάτης του Δημήτρη Κοντομηνά, είναι στο διοικητικό συμβούλιο της Intertech όπου προΐσταται ο γνωστός επιχειρηματίας, ενώ διετέλεσε και πρόεδρος στο Κανάλι 9 που ανήκει στον Δ. Κοντομηνά!

Είναι στενός συνεργάτης του Κυριάκου Γριβέα (!!) στις αμαρτωλές “οφσορ” που αποδεικνύει ότι η πορεία των πραγμάτων μόνο τυχαία δεν ήταν! Κάποιες από αυτές τις εταιρείες φέρονται να χρησιμοποιήθηκαν σαν όχημα για να ξεπλυθεί το κλεμμένο χρημα που σήμερα αναζητά η δικαιοσύνη! Αν είναι δυνατόν, ο πρόεδρος του ιδρύματος να είναι συγχρόνως στενός συνεργάτης των δύο κατηγορουμένων και ουδείς να έχει μιλήσει μέχρι σήμερα…

Εδώ όμως έρχεται και η πραγματική βόμβα: Εκτός από την σειρά εταιρειών βιτρίνων που συμμετέχει ο κύριος Ρόρρης μαζί με την Βάτσικα, συζύγου Γριβέα στο Ηνωμένο Βασίλειο…

…ο κύριος Ρόρρης είναι συνέταιρος στο γνωστό πλέον από τις αποκαλύψεις του Ολυμπία “Παιδιατρικό Ινστιτούτο” συμφερόντων Γριβέα στην Morges! Οι περιβόητες εταιρείες – φαντάσματα, μαζί με το “ινστιτούτο” του Ανδρίκου Παπανδρέου, όπως ομολόγησε ο ίδιος ο δικηγόρος που τις φιλοξενούσε!

Έτσι, στοιχειοθετείται όχι μόνον η σύσταση συμμορίας για την υπεξαίρεση, αλλά και ο σκοτεινός δίαυλος από την Αθήνα στην Ελβετία που πλέον η δικαιοσύνη επιχειρεί να σπάσει. Με αυτή την αποκάλυψη, οι Ελβετοί πλέον δεν έχουν δικαιολογία να μην ανοίξουν τους λογαριασμους των εν λόγω εταιρειών ώστε να φανεί η αλήθεια.