Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Αποκάλυψη – βόμβα: Είχαν πιάσει και τον Γιάννο για τις μίζες προ δεκαετίας!

eleftherotypia-7-11Σε νέες αποκαλύψεις για το πάρτι με τις μίζες των εξοπλιστικών προχωρά σήμερα η “Ελευθεροτυπία”, στο πρωτοσέλιδό της, ενώ μιλώντας στην εφημερίδα ο αντιπρόεδρος της Βουλής Ιωάννης Τραγάκης δηλώνει πως  ”είχαμε πιάσει και τον Γιάννο..”! 

«Πριν από 10 χρόνια είχαμε τεκμηριώσει πλήρως την ανάμειξη για τα TOR-M1 και τα TPQ-37 του Άκη Τσοχατζόπουλου στις μίζες της εταιρείας Drumilan, αλλά και του Γιάννου Παπαντωνίου στο ‘πάρτι’ των προμηθειών στις Ένοπλες Δυνάμεις, αλλά δυστυχώς εκεί σταματήσαμε,” ανέφερε ο κ. Τραγάκης στην εφημερίδα, δίνοντας νέες διαστάσεις στο σκάνδαλο, αλλά εγείρει και επιπλέον ερωτήματα για την επιχείρηση συγκάλυψης του όλου θέματος, που βγαίνει επισήμως στη δημοσιότητα μια δεκαετία μετά.

Παράλληλα η εφημερίδα δημοσιοποιεί την απόφαση-ντοκουμέντο του ρωσικού δικαστηρίου που καταγράφει τα τεχνάσματα για να μοιραστούν μίζες 25 εκατ.δολαρίων στην Ελλάδα.

Επίσης, αποκαλύπτονται τα κρίσιμα έγγραφα 92 σελίδων που χάθηκαν κάπου μεταξύ ρωσικών αρχών,ελληνικής πρεσβείας στη Μόσχα και ελληνικής Βουλής.