Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΜΙΑΣ ΜΟΝΑΧΙΚΗΣ ΜΑΧΗΣ!


20140109-001043.jpgΕντάλματα σύλληψης σε σειρά στελεχών του ΤΤ. Ηχηρή δικαίωση του ΟΛΥΜΠΙΑ που αποκάλυπτε καιρό τώρα στοιχεία για το ΤΤ!

Πριν από λίγο, ο ανακριτής Διαφθοράς κ. Ανδρεάδης κατόπιν εντολής της εισαγγελέως Διαφθοράς, Ελένης Ράικου εξέδωσε σειρά ενταλμάτων σύλληψης σε βάρος πρώην μελών της διοίκησης του ΤΤ, στελεχών του Ταμιευτηρίου καθώς και εις βάρος επιχειρηματιών που φέρονται να έχουν δανειοδοτηθεί κατά παράβαση των τραπεζικών κριτηρίων.

Πρόκειται για δάνεια προς επιχειρήσεις που κατέληξαν στο υπό ειδική εκκαθάριση ΤΤ αφού είχαν καταστεί μη εξυπηρετούμενα, συμβάλλοντας στην επιβάρυνση του Ελληνικού Δημοσίου με 500 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν εκδοθεί δέκα εντάλματα σύλληψης. Ήδη αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση της αστυνομίας και μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως ήδη οι αστυνομικές αρχές έχουν μεταβεί σε σπίτια εμπλεκομένων στην υπόθεση.

Βάσει των πορισμάτων των αρμόδιων αρχών, τα δάνεια του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου θεωρούνται ακάλυπτα και χωρίς εξασφαλίσεις και φέρονται να δόθηκαν από το 2006 έως το 2011. Συνολικά εκτιμώνται ότι η αξία τους αγγίζει τα 200 εκ. ευρώ.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το πόρισμα επισημαίνει ότι υπάρχουν σαφείς ενδείξεις ενοχής των υπευθύνων της τράπεζας για το έγκλημα της απιστίας και των επιχειρηματιών που δανειοδοτήθηκαν για τις πράξεις της συνέργειας σε απιστία καθώς και για τη νομιμοποίηση μαύρου χρήματος.

Αν επιχειρήσουμε να κάνουμε μια λίστα με τα άρθρα για την υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, θα χρειαστούμε σελίδες ολόκληρες. Τόσες είναι οι σκανδαλώδεις υποθέσεις και ακόμα περισσότερα τα θαλασσοδάνεια που δόθηκαν με τις πλάτες του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος, με αποτέλεσμα να καταληστευτεί η περιουσία του ελληνικού λαού. 

Ενδεικτικά κάποια από τα δεκάδες άρθρα του Ολυμπία που προμήνυαν τη σημερινή εξέλιξη και την άσκηση διώξεων.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Με όρους “εγκληματικής συμμορίας” η έρευνα για την ληστεία του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου!

ΚΥΡΙΕ ΝΙΚΟΛΟΥΔΗ, ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟΥ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟΥ

Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο: Πως ειναι δυνατόν άτομα που σε λιγο θα κάθονται στο εδώλιο να κανουν παραγοντιλίκια (ακόμα) πανω στο χρημα του Ελληνικού λαού;

Mιλώντας για θαλασσοδάνεια, που δίνοντας ακόμα και με πλάτες των σάπιων πολιτικών σε επιχειρηματίες, καταληστεύοντας την περιουσία του κράτους, διαβάστε κάποια από τα άρθρα:

ΑΛΛΑ 104 ΕΚ. ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟΥ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟΥ. ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΕΒΑΖΑΝ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ…

Όταν θαλασσοδάνεια δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ με πλάτες πολιτικών δίνονται ως στραγάλια σε «αχυράνθρωπους»…

Υπήρξε επιχείρηση μεθόδευσης με την απαλλαγή κάθε ευθύνης των διοικητών του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου την ώρα της μεγάλης ληστείας. Διαβάστε:

Κλεων Παπαδόπουλος: Υπέγραφε την “ασυλία” του την ώρα της μεγάλης ληστείας του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΜΕ ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ