Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Σχεδόν απαρατήρητα περνούν τα σχέδια των παγκοσμιοποιητών


Η εμπιστοσύνη των πολιτών στις εθνικές κυβερνήσεις έπεσε παγκοσμίως σε ιστορικά επίπεδα σύμφωνα με το Edelman Trust Barometer (44%). Ειδικά στις χώρες του λεγόμενου δυτικού κόσμου, εκεί που «αλωνίζουν» οι παγκοσμιοποιητές. Ακριβώς όπως έχει προβλεφθεί από την ιστοσελίδα μας 
στο άρθρο «Το τέλος της πολιτικής». Η υπακοή των πολιτικών στις επιταγές της παγκοσμιοποίησης έχει μειώσει την εμπιστοσύνη του κόσμου στους πολιτικούς και έχει απαξιώσει την έννοια της πολιτικής.

Έτσι αυτοί, οι οποίοι δημιούργησαν το πρόβλημα θα προσφέρουν και την λύση, η οποία θα αφορά σε μια παγκόσμια δήθεν συνεργασία των λαών υπό την εποπτεία των ΜΚΟ των οικονομικών οίκων του πλανήτη αλλά και των μεγάλων «οικολόγων» τύπου Al Gore. Άλλωστε η εμπιστοσύνη των πολιτών στις ΜΚΟ παραμένει σταθερή, σύμφωνα πάντα με το Edelman Trust Barometer. Στην πραγματικότητα όμως αυτά οδηγούν στην εδραίωση παγκόσμια δικτατορίας. Δεν θα βαρεθούμε να το υπενθυμίζουμε.

Οι περισσότεροι βέβαια αγνοούν την συγκεκριμένη πραγματικότητα και θα ξυπνήσουν απότομα, αφού οι αλλαγές δεν είναι πάντα προς το καλύτερο. Απαρατήρητες περνούν και προσπάθειες υπονόμευσης των ελληνικών συμφερόντων, όπως η πρόσφατη διόλου τυχαία διαφήμιση της πολυεθνικής εταιρείας Ryanair, η οποία παρουσιάζει την σημαία της «Κρητικής Πολιτείας» με το αστέρι του Σουλτάνου ως αξιοθέατο, ίσως για αυτούς που «ορέγονται» ανεξάρτητη Κρήτη, έρμαιο των διεθνών συμφερόντων, και κατ” επέκταση διαμελισμένη Ελλάδα σε περιφέρειες, όπως είχε ανακοινώσει ο George Papandreou και όλοι από κάτω χειροκροτούσαν.

Όλα περνούν απαρατήρητα ανάμεσα από κοιμισμένα πλήθη με δευτερεύουσες ανησυχίες. Ή μάλλον σχεδόν απαρατήρητα, μιας και κάποιοι «γραφικοί» επιμένουν να ασχολούνται ακόμα και να ενημερώνουν τους συνανθρώπους τους.

ΠΥΓΜΗ.gr
http://www.triklopodia.gr/2014/01/blog-post_5781.html#.Ut1u0RBYnIU