Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Παραληρηματικη δήλωση του “Ανδρίκου” Παπανδρέου: Ο Καραμανλής πούλησε τα CDS και φταίει ο Καμμένος!!!

“Μα η πώληση των CDS του ΤΤ ήταν επιτυχία!” Δήλωνε στην δικαιοσύνη πριν έναν χρόνο…

“Κέρδισα τον Καμμένο στο δικαστήριο”! Πραγματικά, ο άνθρωπος είναι επαγγελματίας ή παράφρονας.

Παραληρεί από τρόμο ο αδελφός του τ. πρωθυπουργού, “Ανδρίκος” Παπανδρέου, αφού η δικαιοσύνη πρόκειται να ασκήσει διωξεις και σε συμμετοχή για εγκληματική οργάνωση στο περιβάλλον Γριβέα. Σε άλλες εποχές, αυτή η απάντηση θα μπορούσε να οδηγήσει στην δίωξη του για διασπορά ψευδών ειδήσεων. Αλλά είναι τέτοια τα παρανοϊκά ψεύδη που περιέχει τα οποία δεν… μπορούν να αντιμετωπιστούν με άλλον τρόπο, πέραν της κατανόησης και της συγκαταβατικότητας.

Φυσικά ο κύριος Παπανδρέου δεν δίνει καμμία απάντηση σε αυτά που του καταλόγισε ακόμα και ο Φιλιππίδης, ότι δηλαδή αυτός του γνώρισε τον Γριβέα, με τον οποίον ο ίδιος δεν ειχε καμμία σχέση!

Δεν δίνει καμμία απάντηση για το πως συνήγορος του στην δίκη Καμμένου ήταν μέλος του ΔΣ της αμαρτωλής PostBank Credit!

Δεν δίνει καμμία εξήγηση για το πως ο κατηγορούμενος σημερα Χ. Σιγανός, του έδωσε απόρρητα στοιχεία της τράπεζας, που δεν είχαν δοθεί ούτε στον κοινοβουλευτικό έλεγχο!

Όσο για τον χρόνο πώλησης των CDS, ο ίδιος στην αγωγή του κατά Καμμένου, ομολογεί (με απόρρητα στοιχεία!!!) ότι ο μεγάλος όγκος των CDS πουλήθηκε επί κυβέρνησης Παπανδρέου! Αυτός θα ηταν στην δίκη Κράμερ φαίνεται…

Ολόκληρη η δήλωσή του έχει ως εξής:

“Έχω αποφασίσει ως απλός πολίτης, αλλά καταγόμενος από ιστορική πολιτική οικογένεια, να ακολουθήσω το δρόμο της δικαιοσύνης και όχι των «παραθύρων». Πιστεύω, τιμώ και σέβομαι την ελληνική δικαιοσύνη.

Εντούτοις λόγω της νέας παραληρηματικής εκστρατείας λασπολογίας, οφείλω κατ’ εξαίρεση να υπενθυμίσω κάποια δεδομένα που δεν μπορούν να αγνοηθούν και που δεν βολεύουν ορισμένους:

Τα νωστά πια στο πανελλήνιο CDS, αγοράστηκαν και πουλήθηκαν από την διοίκηση ΤΤ επί κυβέρνησης Καραμανλή (φωτο 1 απο την αγωγή του ίδιου του Παπανδρέου), κυβέρνηση στην οποία ανήκε, ο κατ’ επάγγελμα υβριστής μου κ. Καμμένος. Επιτέλους τώρα μάθανε όλοι ποιοι αγόρασαν και πούλησαν τα CDS.

ΑΝΔΡΙΚΟΣ CDS ΔΙΚΗ 1ΑΝΔΡΙΚΟΣ CDS ΔΙΚΗ 2

Ως προς την αγωγή που κέρδισα θυμίζω τα εξής από τα πρακτικά:

α.Η πρωτόδικη απόφαση έκρινε αναληθή και αναπόδεικτα όσα ο κ. Καμμένος υποστηρίζει περί CDS και ότι, μετά από ενδελεχή εξέταση όλων των “συμπτώσεων” καθόσον με αφορά, δεν προέκυψε καμία εμπλοκή μου.

β.Καταδίκασε τον κ. Καμμένο και του απαγόρευσε στο εξής να με προσβάλει με αναφορές που σχετίζονται με την ευφάνταστη υπόθεση των CDS!!

(σσΟ: Για την ιστορία, η απόφαση κόλαφος που απορρίπτει ως αβάσιμη την αγωγή εδώ:Ιστορική απόφαση της δικαιοσύνης κατά του Παπανδρέου…)

Ως προς το δεύτερο σκέλος της μιντιακής επιχείρησης, “πάμε τη μπάλα αλλού” για τα δάνεια του ΤΤ, στο ζεύγος Γριβέα, υπενθυμίζω και πάλι ότι όλα τα δάνεια προς αυτό και η εκταμίευσή τους έγιναν επί κυβέρνησης Καραμανλή (σσΟ: Μα καλά, ούτε την δικογραφία δεν του διάβασαν του  ανθρώπου;), κυβέρνηση στην οποία ανήκε και πάλι ο αρχηγός ενός όλο και μικρότερου πολιτικού κόμματος.

Την σύμβαση αυτή την κατήγγειλε η επόμενη διοίκηση (!!!), δηλαδή η διοίκηση επί κυβέρνησης Παπανδρέου. Αλλά και για την ουσιαστική διερεύνηση της νομιμότητας των δανείων αυτών, τον δρόμο άνοιξε το θεσμικό πλαίσιο που προωθήθηκε επί κυβέρνησης Παπανδρέου. ‘Αρα ποιος έκανε την αμαρτία και ποιος ήρθε στη συνέχεια να ξεσκεπάσει τα σκάνδαλα; Τα στοιχεία εντέλει είναι αυτά που δείχνουν ποιοι ξεκίνησαν την κάθαρση και ποιοι συνεχίζουν την συσκότιση”.