Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Ντρίμπλα στην Κουμουνδούρου από τον ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης -Ψήφισε υπέρ υποψηφιότητας Καρυπίδη

Παρά το γεγονός ότι όλα δείχνουν πως η υποψηφιότητα του Θεόδωρου Καρυπίδη «πέφτει» στο κενό, πληροφορίες από την Κοζάνη θέλουν την τοπική οργάνωση του κόμματος να στηρίζει τον δημοσιογράφο-παρουσιαστή.
Οπως μετέδωσε το iefimerida έπειτα από αποκλειστικές πληροφορίες, στην Κουμουνδούρου έχουν αποφασίσει να αποσύρουν την υποψηφιότητά του. Αλλά το Περιφερειακό Οργανο στην Κοζάνη φέρεται να έκανε άτυπη ψηφοφορία, με το αποτέλεσμα να βγαίνει υπέρ του Καρυπίδη.
Σύμφωνα με τα όσα ανέφερει το Kozan.gr υπήρξε μία άτυπη ψηφοφορία, δια της ανατάσεως των χεριών, από την οποία υπήρξε το εξής αποτέλεσμα: 9 υπέρ της υποψηφιότητας του Θεόδωρου Καρυπίδη και 3 κατά.
Ο Γραμματέας Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Βίτσας δεν επιβεβαίωσε κάτι τέτοιο και παρέπεμψε στην αυριανή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος.
Οι οριστικές αποφάσεις θα ληφθούν αύριο, ωστόσο, ο Θεόδωρος Καρυπίδης εμμένει στην υποψηφιότητά του και προχώρησε στην παρακάτω ανακοίνωση:
«Συνεχίζουμε τον αγώνα μας. Μαζί θα δώσουμε την απάντηση στις επερχόμενες εκλογές, που η σημασία τους ξεπερνά πλέον τα όρια της περιφέρειάς μας.
Ντρίμπλα στην Κουμουνδούρου από τον ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης -Ψήφισε υπέρ υποψηφιότητας Καρυπίδη [βίντεο]

Ντρίμπλα στην Κουμουνδούρου από τον ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης -Ψήφισε υπέρ υποψηφιότητας Καρυπίδη 

Οι εκλογές αυτές θα αποτελέσουν μια πραγματική καταδίκη στην κυβέρνηση των μνημονίων και της υποτέλειας και την απαρχή μιας νέας ελπιδοφόρας πορείας. Θα απαντήσουν με τον πιο απόλυτο και κατηγορηματικό τρόπο πως οι Δυτικομακεδόνες δεν είμαστε διαθέσιμοι να χαρίσουμε τον τόπο μας σε κανέναν.
Με δεδομένη και κάθετη την αντίθεσή μας στον αντισημιτισμό και στον φασισμό αντιστεκόμαστε στην αδηφάγα επικοινωνιακή ανθρωποφαγία. Συνεχίζουμε τον αγώνα μας, τα χαλκεία δεν μας τρομάζουν.
Οι ανοίκειες επιθέσεις τους όχι μόνο δε μας λυγίζουν, αλλά ούτε και είναι σε θέση να μας πλήξουν.
Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τις νέες επιθέσεις τους.
Συνεχίζουμε ανένδοτοι και αταλάντευτοι.
Δεν πτοούμαστε και πάμε πιο αποφασιστικά με πίστη στις Δημοκρατικές Αρχές και Αξίες μας. Ενάντια σε κάθε είδους εθνικιστικού-ρατσιστικούεκφοβισμού, απ' όπου κι αν αυτός προέρχεται.
Καλούμε όλους τους πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας, ανεξαρτήτως πολιτικών «χρωμάτων», να συστρατευτούμε στον κοινό αγώνα, ώστε το ενεργειακό κέντρο της Ελλάδας να βαδίσει στο δρόμο της διαφάνειας, της δημοκρατίας, της υπεράσπισης του δημόσιου πλούτου και της παραγωγικής ανασυγκρότησης».
http://www.iefimerida.gr/news/142052/%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%AF%CE%BC%CF%80%CE%BB%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%BF%CF%85%CE%BD%CE%B4%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%83%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%B6%CE%B1-%CE%BA%CE%BF%CE%B6%CE%AC%CE%BD%CE%B7%CF%82-%CF%88%CE%AE%CF%86%CE%B9%CF%83%CE%B5-%CF%85%CF%80%CE%AD%CF%81-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%88%CE%B7%CF%86%CE%B9%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CF%85%CF%80%CE%AF%CE%B4%CE%B7-%CE%B2%CE%AF